Flyvende start for ÅFS!

Eliteherrerne var på forhånd favoritter imod Odense i dagens kamp, men samtidig er Odense et hold, som ikke skal undervurderes. De kæmper godt, og har et par gode spillere.
Det så ÅFS dog stort på, og tromlede hen over Odense med en sejr på 12-3!
Specielt på godt spil i 3. periode blev Odense besejret, topscorermakkerne Anders Rognerud og Anders Jensen fik gang i målscoringen igen, og helt usædvanligt fik Jannik Isidor efter flere målfarlige træninger endelig scoret et mål i kamp også.
Dermed er ÅFS på førstepladsen i kvalifikationsspillet med 3 point, Brønderslev har 2 point og Odense 0 point.
Som ventet er kampen mod Brønderslev på søndag den 28. marts derfor af afgørende betydning. Kan ÅFS vinde her, ser det rigtig godt ud for overlevelsen i elitedivisionen. Et kvalificeret gæt vil være, at pigernes semifinale mod Outlaws også spilles søndag. Så træn sangstemmen, find de blå/sorte flag frem og mød op fra kl. 11.00 på søndag for at støtte ÅFS!

Scoringsrekord.
12 scorede mål i en kamp er absolut ikke hverdagskost for eliteherrerne. Det er ny sæsonrekord, og man skal helt tilbage til sæsonen i 1. division for at finde en turneringskamp, hvor ÅFS sidst har scoret 12 mål eller flere. Det var da Skanderborg for over 2 år siden i marts 2002 blev nedlagt med 17-1.

Skriv et svar