Fødselsdagsfest og 3 point

Jesper Reitov havde fødselsdag og han blev lovet en sejr i gave, så det var lige præcis det 3. herrerne leverede.

Gæsterne kom fra Skive og stillede med et meget ungt hold og nogle rutinerede spillede. Særligt en spiller gjorde sig bemærket med sine driblerier. Men det var nu ikke noget, der skulle ødelægge det for et veloplagt ÅFS hold.

Lovén, der havde siddet over for 1. herrerne, fik allernådigst lov til at spille med af fruen derhjemme. Det var heldigt for med en udebleven spillet og en spiller, der bare skulle teste om benene stadig virkede, så var Lovén spilleren, der kunne sikre to fulde kæder.

Første periode startede med lyn og torden og allerede efter 16 sekunder skulle Skives målmand hive bolden ud fra nettet. Det var rart for en gang skyld ikke at være holdet, der kom først bag ud. Scoringen stod Storr for og assisten kom fra Lovén.

Morten Madsen ville også have plads i rampelyset og inden der var gået to minutter af kampen, havde han uassisteret scoret sit første mål ved at trække ind i banen og sætte et smukt skud i det lange hjørne bag Skives målmand. Inden Madsen kunne score sit andet mål, kunne Lykke sørge for at Daniel Knudstorp scorede sæsonens femte mål. Det sidste mål fra ÅFS i 1. periode var atter en Lovén til Storr kombination. Skive havde dog ikke været helt uden chancer i 1. periode. Under en situation hvor ind- og udskiftningerne kiksede og bolden ikke blev ”sendt ud af kommunen” fik de scoret deres første af to mål i perioden.

Det høje pres fra ÅFS taget i betragtning er det ikke underligt at de kom til kontrachancer, men at de fik lov at score skyldes snarere dårligt back spil end deres egne egenskaber. 1. periode 5-2.

Morten Frederiksen følte for at komme ind i løbet af anden periode og teste om benene kunne holde til at spille floorball. Efter at have været ude i fire måneder var han mere end tændt på at spille bold.

Desværre var det Skive der får scoret det første mål. På trods af et højt presspil formår ÅFS ikke at leve op til første periodes målscore. Ikke desto mindre finder Storr Lovén og får tilbagebetalt for de to assists tidligere i kampen. Der er gået 9 minutter da den første ÅFS scoring lander i nettet.

I den sidste fjerdedel af perioden viser Frederiksen at han ikke helt har glemt hvordan man ligger en pasning og servere således bolden til navnebroderen, Madsen, der score sit tredje mål i kampen. Anden periode blev ligesom den første spillet med et højt pres af ÅFS, men dog uden held til at få scoret på chancerne. 2. periode 2-1.

Frederiksen følte sig fit for fight og fik lov til at spille hele perioden i stedet for Abhirat, der dog tog Lovén plads de sidste 10 minutter. Og netop Frederiksen brillerede over al forventning. Sidst vi spillede mod Skive scorede Sebber seks mål i hele kampen. Frederiksen scorede fem mål i den sidste periode, hvor alt syntes at lykkes for den tilbagevente spiller. Lovén leverede assisten ved de to første mål, hvoraf det første bliver scoret efter 29 sekunder. Herefter er det Lykke der assisterede, inden Lovén atter finder Frederiksen.

Skive var dog ikke holdt op med at kæmpe og på to kontra muligheder får de scoret to mål på et minut og det løse. Det var ikke helt tilfredsstillende for ÅFS mandskabet. Mere bliver det dog ikke til fra Skives side, der må se til mens Frederiksen scorer det sidste mål i kampen uassisteret.

Adskillige spillere bejlede til Man of the Match titlen. Backen Jacob D. Nielsen spillede en sikker kamp nede i forsvaret og havde gode skud på mål, ligesom hattrick kongen Morten Madsen også havde spillet en rigtig flot kamp. Men Morten Frederiksens dominans i 3. periode blev afgørende for valget.

MoM: Morten Frederiksen

Skriv et svar