Første ÅFS’er i landsholdstrøjen.

Februar 2003 deltog Henrik Engelsen i landskampene mod Schweiz og Finland i København, men dengang tørnede Henrik ud for Herning FC.

Derfor må Anders Jensen betegnes som den første ÅFS-spiller i den rød-hvide trøje på herresiden, da han i weekenden den 6.-8. februar var med landsholdet til 4-nationers turnering i Norge.

Anders fik sin debut i kampen mod Norge fredag, hvor han blev skiftet ind i tredje periode. I sit allerførste skift lagde Anders en pasning mod modsatte stolpe, der burde være omsat til scoring. Men chancen blev forspildt og Anders gik glip af sin første point på landsholdet. Debuten blev ellers præget af, at det danske hold løb ind i mange udvisninger, men ellers gjorde Anders det fornuftigt såvel offensivt som defensivt.

Lørdag blev Anders atter skiftet ind i kampen mod Tjekkiet, hvor han igen viste gode placeringsevner i defensiven, men de store offensive indslag blev det ikke til mod de stærke modstandere.

I søndagens kamp mod Schweiz måtte Anders se hele kampen fra bænken, men overordnet set gjorde han en god figur i turnerningen, og man kan forvente, at Anders stadig er en kandidat til en plads i VM-truppen.
Herfra skal der lyde et tillykke til Anders med de første kampe ud af en forhåbentlig længere række.

Skriv et svar