Første nordjyske forstærkning til herrerne

Mathias Christoffersen er en af de spillere, der ser den nye ÅFK-satsning som et interessant projekt at være en del af. Christoffersen kommer fra Frederikshavn Blackhawks, hvor han på grund af en brækket fod missede den sidste del af sæsonen. Christoffersen har også tidligere vundet bronze med TÅF, men han har ellers fået hele sin floorballopvækst i Frederikshavn – og har erfaring fra såvel U19 som A-landsholdet.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj ser frem til at få Mathias Christoffersen til klubben:
– Mathias er med sine 22 år fortsat en ung spiller, der kan udvikle sig – selvom han allerede har oplevet meget som spiller. De sidste sæsoner har været præget af lidt uro, men jeg tror, at han under nye rammer i ÅFK kan udvikle sig yderligere og blive en vigtig spiller for os. Generelt er det vigtigt for os, at vi samler alle dygtige floorballspillere bosiddende i og omkring Århus i dette projekt – heriblandt gruppen af nordjyder – og er derfor meget glad for, at Mathias har tro på projektet både på hold og foreningsniveau.

Vi har spurgt Christoffersen omkring hans forventninger til klubskiftet:

Du er ny i ÅFK – hvad er dine forventninger?
– Jeg kommer fra Frederikshavn Blackhawks, hvor vi havde en meget blandet sæson med mange skader, og hvor jeg selv sad ude med en brækket fod helt fra starten af januar måned. Derfor glæder jeg mig til at spille floorball på højt niveau igen. Mine forventninger til klubskiftet er, at vi får os et godt hold, og vi kan blande os helt i toppen af dansk floorball. Forudsætninger for et godt hold er på plads og glæder mig til at spille under en større samlet Århus klub.

Hvordan ser du på det nye projekt?
– Jeg ser frem til at være en del af det nye projekt, det ser lovende ud. Der bliver arbejdet hårdt på, at skabe et sundt og seriøst miljø for herreholdet og selve klubben, og det vil jeg gerne være en del af. Kommer fra et lignende projekt i Frederikshavn, og jeg ved at det kan kræve tid, før en sammenslutning kan kører helt på skinner. Det tegner godt og det bliver spændende at prøve noget nyt.

Hvordan ser dine ambitioner ud for den kommende sæson?
– Mine ambitioner er selvfølgelig at vi vinder kampe og i særdeleshed flere, end hvad jeg gjorde sidste sæson, og jeg ved at “TÅF- drengene” må have samme indstilling. Jeg vil selvfølgelig gerne i slutspillet med den nye klub, og så må vi se, hvad vores interne mål er – jeg vil selvfølgelig gerne vinde, også selvom der er nogle hold, der opruster rigtig flot og kraftigt. Derfor bliver det svært, men tror og håber på, at man med det materiale man har i Århus, kan komme rigtig langt.

Ordet er frit?
– Jeg ser frem til at prøve at spille i en ny klub, med mange tidligere gode holdkammerater, samt nye selvfølgelig.

Skriv et svar