Første sejr til 2. herre

Da ÅFS' 2. herrer søndag tog imod Herning var målet at hente sæsonens første sejr. På forhånd var Herning udråbt til favoritter.

Kampen startede godt for ÅFS. ÅFS fik lagt et godt pres på Herning og efter 6 minutter gav det gode pres pote. Et godt opspil, startet af Jacob Andersen, endte bag målet ved Christian Gram som sendte en præcis aflevering ind foran mål til en helt fri Thomas Højmark Dahl, der konsekvent satte bolden i nettet til 1-0.

Desværre slog Herning hurtigt igen, og efter kun 50 sekunder havde de udlignet på et uheldigt selvmål af Mads Spanggaard.

Lige efter målet fik Casper Storr en 2 minutters udvisning da han fik en bold skudt i nakken. Så havde dommerne lagt deres linie, hvis det kan kaldes en linie – for lige var den ikke…

Denne undertalsperiode blev klaret i stiv arm, og lige efter at ÅFS igen var blevet fuldtallige sendte Henri Jantunen en høj, lang bold frem i det frie rum direkte mod mål, og her dukkede Christian Gram op og klappede bolden forbi en chanceløs Herning keeper til 2-1.

I slutningen af perioden blev det til 3-1 og dette endda i undertal. Mads Spanggaarg gjorde skaden god igen med en assist til Sune Aamund som sled sig fri på midten af banen og sendte bolden op i krogen.

1. periode slutter med 3-1 til ÅFS.

I 2. periode vendte spillet og ÅFS blev nu presset en del ned. Herning skulle frem på banen og det kom de. Til gengæld viste ÅFS godt forsvarsspil. Dette kunne dog ikke forhindre Herning i at reducere efter 6 minutter til 3-2.

Herning fortsatte presset og dette gav ÅFS en del kontrachancer, men der skulle alligevel gå 11 minutter før en kontrachance udmøntede sig i et mål. Anders Vangkilde slap fri, på en aflevering fra Sune Aamund, og passerede Herning keeperen til 4-2.

2. periode ender med 4-2.

3. periode ligner den anden. Herning presser og ÅFS forsvarer. Det blev en lang og rodet periode, hvor dommerne spillede en stor rolle med nogle meget tynde udvisninger.

Efter 15 minutters fight fra begge hold gav Hernings pres bonus, og de fik reduceret til 4-3.

Resten af kampen fortsatte Herning det høje pres, men med en udvisning til Herning med to et halvt minut igen fik ÅFS lidt luft, og det lykkedes hermed at køre sejren hjem!

En meget spændende kamp med høj intensitet og god fight! Og samtidig sæsonens første sejr til ÅFS herrer. Nu kører vi…

Skriv et svar