Første stik til ÅFS

Det blev hjemmeholdet fra ÅFS som lørdag tog det første stik i kvartfinaleserien da Hafnia fra Amager var på besøg. Trods overvægt i spil og chancer holdt det dog hårdt og først i overtiden fik ÅFS udbytte som fortjent.

Kampen startede med ÅFS som toneangivende og allerede efter små 10 sekunder havde ÅFS den første kæmpe-chance. Men lad det være sagt med det samme. Dagens altoverskyggende stjerne var en tændt og forrygende Hafnia-keeper og scoringen udeblev derfor efter en flot redning. De store chancer havde ÅFS stribevis af perioden ud men skarpheden manglede. Efter 11 min. opsnappede Hafnia en løs ÅFS-pasning og straffede prompte hjemmeholdet til 0-1, også stillingen efter 1. periode.

I 2. periode var billedet det samme. ÅFS pressede over hele banen og kom frem til mange store chancer. Hafnia var i den anden ende giftige på kontra uden dog at komme frem til helt store chancer. Derfor var det en naturlig udvikling, at Cecilia kunne omsætte en god assist fra Diana til sikker scoring og udligning. Mere blev det desværre ikke til selvom det især i de sidste par minutter brændte alvorligt på foran Hafnia-målet.

Kampens sidste periode var måske kampens mest lige. ÅFS-spillet blev en anelse krampagtigt og hver gang det endelig lykkedes at spille sig igennem til chancer plukkede Gade i Hafnia-målet bolden sikkert ned. Samtidig var Hafnia flere gange ved at komme frem til scoring men Anette i målet havde en god dag. Med 20 sekunder igen stod luften stille i ÅFS Centret da en pasning foran ÅFS-målet blev rettet af, sejlede over Anette og ramte sammenføjningen. Stillingen forblev 1-1 og to trætte hold måtte i overtid.
Her virkede ÅFS til at have flest kræfter og fik sig hurtigt spillet frem til 3-4 gode tilbud. Efter 3 minutter kom endelig den fortjente forløsning da Anne spillede en høj pasning frem i midten til Annika som fik den med og alene med keeperen sikkert afdriblede hende og lagde den i kassen med baghånden. 2-1 til hjemmeholdet og første stik til ÅFS.

Matchen var en rigtig slutspilskamp da dommerne efter en konsekvent linje tillod hårdt spil og fysisk kontakt. Samtidig blev kampen spillet i højt tempo og Hafnia imponerede ved ikke at “gå døde” på trods af en noget bredere ÅFS-bænk.
ÅFS står nu med et rigtigt godt udgangspunkt inden næste weekends kampe. Spillemæssigt lykkedes mange ting men afslutningerne skal klart forbedres inden næste weekend hvis “muren” skal væltes og serie-sejren køres hjem.

Point
Annika 1+0
Cecilia 1+0
Anne VP 0+1 (sæsonens første point)
Diana 0+1

Skriv et svar