Første udebane sejr i 1½ år

Så skete det endelig.
Hvad holdet ikke formåede hele sidste sæson, skete i går.
Vi vandt på udebane ;-).
Jeg er helt sikker på det skyldes trænerskiftet, for udover Sune så holdt de andre sig til taktikken, og det virkede.

Men inden vi drog på vores færd til Svendborg, var jeg ikke helt sikker på om der var nogle spillere, som overhovedet var i stand til at køre bil. Spritånden er ikke forsvundet fra min bil endnu.
Så for at holde folk vågne satte jeg Sune bag rattet og det virkede. Desværre måtte Mads lige have skiftet underdrenge efter den yderst spændende køretur.

Gis havde tryglet mig hele ugen, om hun ikke nok måtte spille med og man kan jo ikke sige nej til en grådkvalt kvinde, der lige har rundet de 30.
Men Frau Alte skulle også kun bruge 10 sekunder på banen, før hun havde bragt holdet foran. Det skal så siges det eneste vi så og hørte fra Gis resten af kampen, var de mærkelig skrig, som hun kan komme med.

Men miraklet stoppede ikke her, efter 12 min. havde vi scoret 4 mål. Vi har ikke scoret mere end 3 mål i en kamp over et 1½ år og så gør vi det på 12 min. hvad skete der lige her?

Desværre scorede vi så kun 1 mål i resten af kampen. Men det var nok, for vi vandt 5-4.
Der er ikke meget at skrive om kampen, da vi nok spillede på Danmarks mindste bane, hvor der nok ikke var ret meget mere end 1 m. fra målet og bagbanden. Det gjorde at det var en noget rodet kamp, som var præget af indianerhockey, fordi spillerne bare skulle over midten, så var der en scoringsmulighed. Lidt ærgerligt at tage den lange tur og så ikke have mulighed for at spille den slags floorball, som vi synes er sjovest.

Men det var fedt at endelig vinde en tæt kamp, hvor Svendborg var lige ved at udligne 5 sekunder før slutfløjet. Så det skal nok blive spændende næste gang holdene tørner sammen.

Skriv et svar