Førsteherrer fik kneben sejr imod Hjørring

Med solide sejre imod Skanderborg og Odense i bagagen, samt 16 mand klar fra start, forventede førsteherrerne en overbevisende sejr imod Hjørring. Med to skud på overlæggeren i de første 10 minutter, demonstrerede Hjørring fra start, at de ikke var kørt til Århus for, at være statister i en ÅFS opvisning.  ÅFS fik dog langsomt bedre tag i kampen, men uden rigtigt at få omsat spil til chancer. Holdet nåede dog at sætte en enkelt pind inden pausen ved svensker-duetten Jonas Nystrøm & Johan Dubbelmann.

2. periode forsatte hvor 1. periode slap, ÅFS med mest boldbesiddelse, men Hjørring meget nærgående på kontraløb. Begge hold formåede at skabe en god portion chancer, men sublimt målmandsspil i begge ender holdte scoren på 1-0 perioden ud.

3. periode nåede omvendt kun at blive 2 minutter og 40 gammel, før ÅFS udbyggede føringen til 2-0. En høj bolderobring førte til en kontrachance, som Carsten Gormsen udnytte til at score sit debutmål for førsteherrerne.  Sidst i perioden sikrede rutinerede Jesper Bertelsen sejren, da han med et resolut slagskud bragte ÅFS på 3-0. Med blot 45 sekunder igen, missede ÅFS keeper Jelle van der Mosselaar sit clean sheet, da Hjørring fik gevinst af en solid arbejdsindsats, og pyntet til slutresultat 3-1.

 

ÅFS MoM blev Jesper Bertelsen, der fra sin rolle mellem forsvar og angreb, styrede sin kæde frem til mange chancer.

 

ÅFS point og straf:

Johan Dubbelmann: 0+2

Jonas Nystrøm: 1+0

Jesper Bertelsen: 1+0

Carsten Gormsen: 0+1

Skriv et svar