Førsteherrer tabte tæt finale

Førsteherrerne spillede lørdag imod Helsingør, i en finale mellem vinderne af hhv. 1. division vest og 1. division øst. Det blev til et snævert nederlag på 9-7, efter en meget tæt og intens kamp.

Førsteherrerne spillede deres sidste tuneringskamp for halvanden måneds tid siden, og der havde vist sat sig en smule rust i stavene, for efter 13 minutters spil, var de kommet bagud med 3-0. Holdet har imidlertid prøvet det med at være bagud før, og de formåede da også at holde hovedet koldt, og få reduceret til 4-2 inden periodens slutning.

I anden periode fik ÅFS bedre fat, og satte sig solidt på kampen. Det er imidlertid ikke meget værd, når man ikke formår at omsætte chancer til mål, mens Helsingør var svært skarpe på deres kontrachancer. Perioden endte 2-2, og med 6-4 på tavlen var kampen ikke slut, men tiden begyndte at rinde ud.

I tredje periode forsatte ÅFS dominansen, og gennem hårdt arbejde på Helsingørs banehalvdel, og mere koncentration i forsvaret, fik førsteherrerne overtaget kampen og måltavlen, således at de i tiden 12.06 kom foran 6-7.

Helsingør svarede dog igen med to hurtige scoringer, og bragte sig således foran 8-7 i tiden 13.58. Herefter fik Helsingør spillerne fornyet energi, og ÅFS formåede ikke at gennemtrænge forsvaret igen. Da Helsingør med 30 sekunder igen, scorede i tomt mål, blev det kampens afgørelse.

 

Finalen blev så tæt som man kunne forvente, men i sidste ende blev Helsingørs rutine og skarphed afgørende. Herfra skal lyde et tillykke til sjællænderne med sejren, og tak for en god, og meget fair spillet kamp.

Tilskuerne stemte Lars “Mini” Skytte som kampens spiller. I ÅFS'ernes omklædningsrum løb Edgars Taube imidlertid med æren.

Point for ÅFS:

Edgars (2+2)

Lange (1+1)

Mini (0+2)

Jesper (1+0)

Lovén (1+0)

Lars Erik (1+0)

Johan (1+0)

Skriv et svar