Førsteherrerne slingrede i valsen

24. september 2011 – ÅFS 1 – Hjørring 1 6-3 (3-0, 1-0, 2-3)

Førsteherrerne havde i sæsonens anden kamp besøg af oprykkerne fra Hjørring. Fra start var der tydelig niveau-forskel på de to hold, og dagens topscorer Lars Erik Bartels satte sit første point efter blot 19 sekunder, på et fremragende forarbejde af den unge Jakob Langdahl. Inden periodens slutning nåede den træfsikre Bartels at krone et hattrick. På trods af et fint overtal i spil og chancer, formåede andre ÅFS’ere dog ikke at komme på listen.

ÅFS’ernes dominans forsatte ind i 2. periode, men på trods af to overtal, formåede de blå kun at score én enkelt pind. Kampen burde uden tvivl have været lukket over de to første perioder, men god fight og disciplin fra oprykkerne fra Hjørring, holdte ÅFS’erne på pinebænken med den åbne føring 4-0.

I tredje periode kom så det frygtede kollaps. På trods af ÅFS havde udbygget føringen til 5-0 ved Lars ”Mini” Skytte, fandt Hjørring pludselig vej til netmaskerne. På nogle fornemme afslutninger fik Hjørring kæmpet sig tilbage på 5-3, og medvinden gav tydeligvis de hårdtarbejdende nordjyder fornyet energi og selvtillid, mens en snert af nervøsitet spredte sig blandt ÅFS’erne. Rutinerede Lars Erik Bartels lod sig dog ikke påvirke af kampens stemning, og kunne i tiden 18.29 lukke og slukke med en scoring til 6-3. Målet var Bartels’ femte ud af ÅFS i alt 6, og på baggrund af sæsonens første to kampe, ligner doktoren en spiller i topform.

ÅFS MoM: Lars Erik Bartels

ÅFS point og straf:

Lars Erik Bartels: 5+1

Lars ”Mini” Skytte: 1+2

Jakob Langdahl: 0+3

Morten Kaiser: 2 min.

Claus Schultz: 2 min.

Skriv et svar