Fokusgruppe om Sport4U's dækning af VM i Frederikshavn

Her er lige en lille opfordring til at hive en dag ud af kalenderen og være med til evt. at gøre noget for floorballens udbredelse via nettet. Det giver en gratis tur til Kbh. og noget rødvin:)

Kære floorballinteresserede

Benyttede du Sport4u.dk, og så du dermed levende billeder på nettet fra floorball-VM for kvinder i Frederikshavn i maj, så er det netop dig, vi har brug for! Din mening er vigtig, så vi i fremtiden kan lave bedre sports-tv på nettet på brugernes præmisser.

Om du er ung eller gammel, kvinde eller mand, floorballentusiast eller ej er alt sammen mindre vigtigt i denne sammenhæng. Det er ligeledes uvæsentligt, om du benyttede Sport4u.dk i 5 min eller 5 timer, og om du kan huske portalen og dens funktioner. Spørgsmålet er derimod, om du vil hjælpe os i et par timer? Din hjælp kan blive afgørende for, om web-tv a la Sport4u.dk har en fremtid i den danske sportsverden. Kunne du fx tænke dig i fremtiden at se de afgørende kampe fra landets bedste rækker i floorball direkte på nettet?

Den 2., 3., 10., 11. og 12. juli kl. 19.00-21.00 afholder vi (personerne bag Sport4u.dk) fokusgruppeinterviews i Idrættens Hus i Brøndby. Alle dine rejseudgifter vil naturligvis blive refunderet, og som “tak for hjælpen” vil du yderligere modtage et par flasker god rødvin.

Stemningen til interviewet vil være afslappet, og vi begynder aftenen med at gense nogle af indslagene fra VM i Frederikshavn, mens vi får en øl eller en sodavand. Herefter snakker vi om, hvilke ting som fungerede godt og ikke mindst, hvilke ting som fungerede knap så godt ved Sport4u.dk. I vil være 4-5 personer til interviewet, som mere har karakter af en samtale/diskussion end et klassisk interview med spørgsmål og svar.

Vi har MEGET brug for din hjælp, så vi håber, du kan og vil deltage en af de nævnte aftener. Er du interesseret, så send en mail til jdraminsky@hotmail.com eller jdr@dif.dk med alle de aftener, hvor du har mulighed for at komme. Du skal naturligvis kun deltage én aften, men da vi kun regner med at afholde to fokusgruppeinterviews, er det rart med fleksible deltagere. I mailen skal du også skrive navn, adresse og mobilnummer.

Hvis du synes, det lyder som et spændende forum, men ikke kan komme en af de nævnte datoer, så send os en mail. Måske kan vi finde en aften, hvor netop du kan være med.

Skriv hellere før end senere.

Venlig hilsen

Jakob Draminsky

Sport4u.dk

Skriv et svar