For Hyttel, da!

For en gang skyld var der ikke koldt i fryseren, da 2. dame søndag stillede klar med tre kæder og to keepere for at give TÅF kamp til stregen i puljens sidste lokalopgør i denne sæson. Og der blev ikke mere koldt i løbet af kampen….

Kampen blev lidt en rodet affære, da begge hold uden tvivl spillede med stor iver for at vinde. Bente fik tidligt i kampen snydt forsvaret og målmanden satte sig på bolden og måtte pille den ud af nettet – men stor usikkerhed om hvorvidt kuglen nåede over stregen – så ingen mål i første omgang. De sort/hvide århusianere åbnede derefter kampen med to scoringer af Hyttel, der som altid viste sig giftig foran målet. Men ÅFS 2 lod sig ikke slå ud og med Maria Rasmussens (ass. Milling) mål til 1-2 var der optimisme blandt de blå efter første periode.

Godt inde i anden periode tog Bente revanche fra starten af kampen og tog en tur bag om TÅF målet og sendte selv bolden i nettet ved forreste stolpe. Rart at gå til sidste pause med 2-2.

I sidste periode blev der efter kort tids spil skåret ned til to kæder og der blev kæmpet for at få mere kontrol over spillet. Desværre ikke nok til at få en kasse mere – og desværre heller ikke nok til at holde TÅF fra en scoring. Med bare syv minutter tilbage fik sydbyen bragt sig foran og selvom der forsat blev kæmpet flittigt endte kampen 2-3.

Surt med endnu et 1-måls nederlag. Men skønt med et hold fuld af gejst og fightervilje. Det får vi også brug for mod Sunds på næste søndag

Skriv et svar