Forårssæsonen truer – part I

I denne weekend sparkes forårssæsonen i gang for ÅFS’ to ligahold, og det bliver på mange måder spændende at følge holdenes skæbner.

Her på siden vil vi i dag se lidt på situationen for damerne inden anden af sæsonen sættes i gang.

1. dame har haft en god efterårssæson, der har bevidst at holdet – trods de mange nye spillere – fortsat kan være med, hvor det er sjovest. Holdet ligger i øjeblikket på 3. pladsen, og den plads er holdet opsat på at forsvare i forårssæsonen. Ifølge cheftræner Jesper Bertelsen skal forårets træning bruges til at bygge videre på spilsystemerne: ”Tiden er ved at være moden, da de mange nye spillere er ved at være integreret på holdet. Derudover håber jeg, at spillerne vil give det lige det sidste – dvs. prioriterer floorball lidt højere og komme i bedre form. Det vil øge vores vinderchancer i en kommende kvartfinale”

Til spørgsmålet om, hvad der bliver afgørende for holdets succes, har træneren følgende kommentar: ”Disciplin! Pigerne skal blive ved med at møde talstærkt op til alle træninger. Derudover skal spillerne fastholde det gode sammenhold og derigennem udbygge troen på, at vi kan og skal løfte i flok. Det bliver også spændende at se om kvaliteten i spillet øges, når nu nogle af de gamle samt et par enkelte nye starter igen her i januar”.

1. dame tager imod Brønderslev i ÅFS centret på lørdag kl. 15.00.

Skriv et svar