Forårssæsonen truer – part II

1. herre havde som ventet en svær efterårssæson i eliten, og blev sammen med Outlaws og Patriots isoleret i bunden af ligaen.
Efter at flere af de bærende kræfter har forladt holdet i vinterpausen, bliver forårets tilværelse i den bedste række ikke lettere. Det nye trænerteam har imidlertid en fornuftig og realistisk tilgang til sagerne: ”Vi har helt sikkert 8 meget svære kampe foran os. Heraf er det kun i 3 af dem – 1 x Patriots og 2 x Outlaws – hvor vi har en minimal chance for at stjæle point. Det er til gengæld også en chance, vi har i sinde at forfølge, hvis den byder sig”.

Holdets første prioritet er for øjeblikket at få integreret alle de nye spillere, der er kommet til: Anders Lovén, Sune Aamund, Bent Sortkær, Christian Gram, Lasse Hørbye (fra 2. herre), Victor Gustafsson (Östra SK, Sverige) og Magnus Møberg (Vallensbæk). Størstedelen er som det fremgår rykket op fra 2. holdet og det er dem, der fremover skal tegne 1. holdsprofilen udadtil. ”Jeg ser den kommende periode som en forberedelse til næsten sæson i 1. divsion. De resterende kampe er en optimal mulighed for at få 8 ”træningskampe” mod gode hold, og det vil forhåbentlig udmønte sig i, at de nye spillere vænner sig til at spille i højt tempo”, udtaler Anders Brøns – den ene tredjedel af trænerteamet.

Succeskriteriet for holdet er at få dannet et fællesskab, hvor spillerne er villige til at arbejde hårdt for hinanden og er i stand til at sætte holdets succes før personlig succes. Lykkes det, så er det ikke umuligt at 1. herrerne går hen og overrasker i et par kampe…

Herrerne spiller mod Bulldogs i ÅFS centret tirsdag d. 24/01 kl. 20.00.

Skriv et svar