Fortjent sejr til snotnæser!

Hele sæsonen har 1. herre ment at spillet var til mere end den 9. plads man har indtaget størstedelen af sæsonen. Lørdag skulle man så bevise at dette rent faktisk er tilfældet. Kravet var en sejr mod rækkens absolutte bundprop Jetsmark. Efter en turbulent uge med trænerskifte, en del afbud, og de mange forkølelsesramte spillere med deraf følgende 11-taller under næsen var man dog godt klar over at det ikke ville blive nemt.
1.periode begyndte ellers fint for ÅFS. Jetsmark blev presset højt og det gav allerede i de første skift store chancer som desværre ikke resulterede i scoringer. I de bagerste rækker var der særligt i 2. kæden en del usikkerhed at spore. Dette førte efter 8 minutters spil til et Jetsmark overtal. Godt og konsekvent undertalsspil holdt Jetsmark fra fadet og i frustration hamrede Jetsmarks ellers helt store spiller Mikael Esko staven i banden og modtog korrekt 2+10.
I 2. periode fortsatte ÅFS med at dominere. Jetsmark var af og til meget farlige på enkeltmandspræstationer men ”Kenned” tog hvad han skulle. Efter 27 minutter fik ÅFS endelig hul på bylden. Nick kunne efter en flot dribletur spille Lars Skytte helt blank og med et godt trækskud udplacerede han Jetsmarks ellers udmærkede keeper. Kort efter blev Jetsmark ramt af en dobbeltudvisning og endelig gav de sidste ugers powerplay-træning bonus. Michael Buch kunne tæt under mål på en aflevering fra Anders Brøns sætte bolden sikkert i nettet.
ÅFS havde nu styr på kampen. De værste nerver fortog sig og kampen synes allerede vundet. Men så scorede Jetsmark på et ganske ufarligt indslag. I det efterfølgende stykke tid sad nerverne igen uden på tøjet. Jetsmark pressede hårdt og fik konstant lov til at lave grove eftertacklinger. Det gav en del uro og et par pæne Jetsmark-tilbud men uden scoring.
I 3. periode fik Jeppe Hansen igen styr på sine tropper. ÅFS stillede sig lidt længere tilbage. Samtidig var trætheden ved at melde sig og tempoet blev ganske fornuftigt trukket ud af kampen. Jetsmark overtog til en vis grad spillet og var enkelte gange rigtigt farlige. Til slut i kampen kom ÅFS endnu engang i overtal og her lykkedes det at fyre en gammelkendt overtalskombination af. Målscorer Anders Brøns på assist fra Christian Engelsen.
Med 40 sekunder igen fik Jetsmark reduceret til 3-2. 8 sekunder før tid fik nordjyderne et frislag langt inde på ÅFS’ banehalvdel men en halvsløj afslutning voldte ikke ”Kenned” problemer.
Alt i alt den forventede sejr til ÅFS uden spillet dog på noget tidspunkt var overbevisende. Jetsmark havde stor ære af kampen men brugte desværre lidt for meget energi på den noget svingende dommerpræstation hvilket i sidste ende kostede dyrt.

I den kommende uge skal der lades op til udekampen mod TÅF hvor det vel ikke er helt usandsynligt med endnu 2 point så man kan komme væk fra den 9. plads.

Skriv et svar