Frederikshavn på menuen for 4. gang

ÅFK lagde stærkt fra land med 2 hurtige mål, men Blackhawks fik dog hurtigt reduceret. ÅFK dominerede som ventet men manglede det sidste i afslutningerne. Det blev derfor kun til et enkelt mål mere til periodere-sultatet 3-1.

I 2. periode kunne ÅFK udbygge til føringen til 6-1 og var fortsat mest på bolden, men desværre igen for dårlige til at udnytte overtaget. Boldtab i midterzonen gav et par kontrachancer til Blackhawks, som de dog ikke udnyttede.

Kampens sidste periode blev på måltavlen helt lige, og som de forgående perioder savnede også denne lidt nerve. Det blev dog til et straffe til Blackhawks og senere en flænge i hovedbunden til Caroline Christoffersen (Blackhawks), så helt uden drama var kampen ikke. Sidstnævnte situation var et hændeligt uheld, men konsekvensen af det, så voldsomt ud. Masser af tanker og ønsker om god bedring fra ÅFK til Caroline.

Kampen endte således 8-3. Som i de foregående kampe eksperimenterede ÅFK holdet med kæder og spil-systemer, hvilket måske kan forklare det til tider lidt ”hawaii-agtige” spil. Der skal dog ikke hersker tvivl om at holdet skal løfte kvaliteten i alle facetter af spillet frem mod den kommende pokalsemifinale og DM slutspil, hvis de vil være med, hvor det er sjovt.

WOM: Marie Louise Tøttrup

Point:
Jasmin Damm: 3+0
Cecilia Di Nardo: 2+0
Julie Perto: 2+0
Kristine Sørensen: 1+1
Anne Sofie Thaarup: 0+2
Mette F. Nielsen: 0+1
Marie Louise Tøttrup: 0+1

Skriv et svar