Fuldstændig vanvittig afslutning gav 1 point

ÅFK2 er kommet rimeligt fra sæsonstart. To tætte kampe har resulteret i 4 point og lørdag skulle det følges op med en sejr, for én gangs skyld med to fulde kæder på udebane.

De første 55 minutter var jævnt kedelige, det stod 3-2 til Herning efter ÅFK-scoringer ved Meldgaard og Walid. Bagud med 1 øgede ÅFK mod slutningen af kampen trykket og skubbede backerne helt frem. Her opsnappede Peter Meldgaard en pasning og afdriblede en wing som tog et godt tag i Peter Meldgaards floorballstav. Soleklar udvisning – lidt overraskende dog en 5’er for hooking! ÅFK tog timeout, spillede 6 mod 4 og kunne sikkert gøre det til 3-3 ved Gamle-Perto (Bartels) med to minutter igen.

ÅFK fortsatte 6 mod 4 og med 15 sekunder igen gav det en god mulighed, da to ÅFK-spillere pludselig stod fri foran Herning-målet med en hoppende bold imellem sig. Med føn og klem, skub og øksehug fik Herningbackerne neutraliseret situationen, men dommerfløjten lød, og udeholdet var ret overbevist om, at der var dømt straffe. Det var der bare ikke – frislag til Herning. Bertelsen og Bartels opfattede hurtigt situationen og trak hjem for at dække målet af. Herning ville tage frislaget, men Walid, der ikke følte sig sikker på det defensive, blokerede frislaget fra 10 cm afstand. Selvfølgelig udvisning til Walid men samtidig STRAFFE TIL HERNING??? Giv verdens 100 bedste floorballspillere 10 muligheder hver for at skyde slagskud uforstyrret fra kanten af eget lille felt med to mand på mål i den anden ende, og de ville ikke score én eneste gang. Alligevel blev det takseret til en oplagt målchance. Debutant Jacob Dahl Jeppesen var dog klar i målet og en svag Herningafslutning blev blokeret. På den efterfølgende face-off blev bolden skubbet til Viking, der sendte den første gang videre til Perto som stak afsted med en friløber. Herning keeperen reddede og hurtigt gik det den anden vej i en 3 mod 3 situation som førte til en afslutning som Jacob Dahl plukkede problemfrit. En Herningspiller på vej i angreb leverede først bolden og siden en hård tackling, som dog momentant blev returneret og efter hornet havde lydt var der kortvarrigt kaos, da de to hold røg i totterne på hinanden, men dommerne viste overskud og fik roligt skilt de to hold af.

På en dag hvor et hav af besynderlige episoder regnede ned over kampen var det for begge hold heldigt (og retfærdigt) med 3-3. Så kan det i ro og mag afgøres næste gang under mere normale forhold. ÅFK havde masser af gode tilbud og kunne med skarphed have vundet kampen og må til næste kamp endvidere arbejde lidt med opdækning på frislagene.

Skriv et svar