Fuldt program i ÅFS Centret søndag

Tidligt søndag morgen midt i kirketiden kl 11.00 tager ÅFS2 imod sidste års liga-nedrykkere fra AaB. En svær kamp og efter sidste uges 0-9 nederlag til Odense er der ikke de store forventninger resultatmæssigt. Sikkert er det dog at pigerne vil fighte noget mere end sidste søndag.

Derefter tager 2.herre kl 13.00 mod Herning. En meget svær kamp mod et af de formoddet stærkeste hold i rækken. Fremgang i spillet de sidste uger levner dog ÅFS en del chancer.

Kl 15 skal Liga-damerne op mod Sunds. Afviklingen af kampen har svævet i det uvisse pga. mandefald i dommerstanden men turneringsudvalget skulle have løst problemet. Pigerne fra Sunds er et stærkt hold og allerede sidste år viste de tænder og med de mange nye ansigter i ÅFS er der lagt op til en helt åben kamp.

Kl 17 skal Liga-herrerne op mod Midtjylland. Sidst de to hold mødtes vandt Patriots 4-1 efter stor dominans kampen igennem. Patriots er da også stadig svage favoritter selvom det er en forstærket udgave af ÅFS som er værter søndag.

Vel mødt til alle kampe.

Skriv et svar