Fuldt program på lørdag,

På lørdag den 3. februar er der fuldt program i Århus Firma Sport:
kl. 10.00: Århus FK II – Tylstrup FC (2. division)
kl. 12.00: Århus FK – AaB (Elitedivisionen, damer)
kl. 14.15: Århus FK – AaB (Elitedivisionen, herrer)

2. holdet er klar til kamp.
Første hold på banen er 2. holdet. Det er første gang i det nye år ÅFK skal ud i en turneringskamp. Modstanderen er Tylstrup FC, som ÅFK i december måned besejrede 6-4. Tylstrup har i 8 kampe fået 4 point, heraf de 2 for skrivebordssejr. ÅFK har 9 point for ligeså mange kampe og kan besætte andenpladsen med en sejr.

ÅFK har faktisk været i aktion en enkelt gang i det nye år, den 19/1 blev det til et 4-6 nederlag mod ÅFS Jokers i en munter fredagstræningskamp.

ÅFK's medaljehåb er storfavoritter.
Næste dyst står mellem dameholdet og AaB. Kravet er her ganske simpelt – en sejr. Alt andet vil være uacceptabelt. AaB ligger i bunden med 0 point og en målscore på 10-67. ÅFK ligger på 2. pladsen, og skal bruge pointene for at komme endnu nærmere en slutspilsplads. Det sidste møde mellem de to hold endte med en ÅFK-sejr på 6-2. Ligeledes vandt ÅFK første kamp 3-0. Der kan således ikke herske tvivl om at ÅFK'erne går på banen som storfavoritter. Hvis medaljerne fra sidste år skal fornyes er det også nødvendigt med en sejr.

Bundgys…
Sidste opgør på lørdagens menu er bundgyseren mellem ÅFK's 1. hold og AaB's ditto. Kampen er en klassisk 4 points kamp, idet ÅFK med en sejr kan bringe sig 4 point foran AaB. AaB ligger alene i bunden med 5 point, mens ÅFK ligger næstsidst med 7 point. AaB's målscore er 20 mål bedre ÅFK's. Taberen vil altså få sidstepladsen, og med i købet ryger en overhængende nedrykningsfare. Der er således brug for al mulig støtte til det betrængte 1. hold. Det seneste opgør mellem de to hold endte med en ÅFK-sejr på 1-5, men som ÅFK har spillet i 2001 er intet givet på forhånd. Det er ikke muligt at udpege nogen favorit, men en ting er sikkert – ÅFK'erne skal kæmpe med alt hvad de har og lidt til. Kun en flok topmotiverede og fuldt koncentrerede spillere kan gøre sig håb om at vaske tavlen ren og sikre begge point.

Skriv et svar