Game of The Century: ÅFS 3 – TÅF 3 lørdag kl 18.00!!!

Ikke siden fodboldlandsholdet bragte guldet med hjem fra Sverige i 1992, er en enkelt sportsbegivenhed blevet omtalt så massivt i pressen. Landstrænerne fra Danmark, Sverige, Rusland og Tyrkiet har allerede meldt deres ankomst, og vil sammen med scouts fra Warberg IC, AIK IBF og Tatran Omlux Střešovice være på plads til kampen. Alle der er noget vil være der – vil du?

I holdenes første møde så man glimt af genialitet og ekvilibrisme, man hidtil kun har turdet drømme om. Naturlove blev brudt. Pasninger og skud der for normale mennesker synes umulige var i denne kamp mulige. Der går således rygter om, at landstræner Glenn Wiman kneb en tåre, da Rasmus Jensen lavede sit fjerde mål i kampen. Kampen var gået fra at være en normal floorballkamp til at blive et æstetisk smukt kunstværk på højde med Baudelaires poesi.

Denne og tidligere bedrifter har bl.a. været med til at skabe splid mellem Ruslands og Danmarks landstrænere, fordi Danmark (indtil videre forgæves) har forsøgt at få ÅFS' to russere til at skifte statsborgerskab. De sværger Bjørnen troskab.

Konflikter udenfor banen vil imidlertid ikke få indflydelse på spillet på banen. ÅFS 3 har i de seneste uger både øget antallet af træningspas samt intensiveret samarbejdet med holdets mentale coach, Jochen. Kombinationen af dette har resulteret i en flok toptunede spillere, der er klar til leve op til floorball-danmarks forventninger.

ÅFS' foreløbige opstilling:

Målmand :
Martin Christensen

Forsvar :
Anders Winstrøm
Jesper Jørgensen
Kasper Helbo
Djavid Haghighi
Martin Jensen
Christian Nielsen
Carsten Gormsen
Sahin Øzcan

Angreb :
Rasmus Jensen

Man kan varme op til kampen oppe i hallen fra kl 11, hvor andre hold fra ÅFS skal spille.

Skriv et svar