Gavnlig floorball-lektion

Tirsdag aften var TÅF's eliteherrer på besøg i ÅFS Centret og det skulle blive en besynderlig kamp for hjemmeholdet med 30 minutters floorball-lektion og 30 minutters optur.

ÅFS lagde fra kampens start et højt pres på TÅF's backer. Det begyndte godt og efter 2 minutter kunne Jacob Andersen(Guldhjelm) rette en afslutning af foran mål. 1-0 til hjemmeholdet. Bare sekunder efter kunne TÅF gøre det til 1-1 og langsomt ændrede kampen karakter. Efter 5 minutter slap hjemmeholdets kræfter op og klasseforskellen blev klar. TÅF gjorde som det passede dem og efter 1.periode stod det 5-1 til udeholdet.

I 2. periode fortsatte TÅF det flydende angrebsspil og kun stabilt spil på stregen af Jelle begrænsede TÅF-førringen til 9-1 midt i perioden. Som konsekvens af den manglende luft blev hjemmeholdets noget naive helbanepres afblæst og afløst af en kompakt deffensiv. Det virkede øjeblikkeligt og hjemmeholdet kom bedre med. Samtidig tog TÅF sig et par gevaldige blundere og ved periodens udløb var stillingen 4-9, målscorere Gram(Bartels), Brøns(Guldhjelm) samt Mini på straffe.

Fra 3.periodes start kom Morten D på mål og han demonstrerede nok engang at han efterhånden er en meget stabil keeper. Samtidig havde TÅF svært ved at komme til de helt oplagte målchancer foran mål og i den anden ende var især Sune Aamand farlig. Mini kunne nok engang score på straffe inden TÅF med to hurtige lukkede kampen til 11-5.

Hjemmeholdet kunne på trods af de klare cifre være godt tilfreds med især de sidste 30 minutter som, ganske vist på en billig baggrund, blev vundet 4-2. Især Morten D og Sune Aamand imponerede mens træneren nok skal hjem og tænke over hvilke hold man vælger at spille helbanepres imod;-) En stor tak til TÅF skal der ihverfald lyde for en givtig floorball lektion som kan vise sig meget brugbar i lørdagens kamp mod Esbjerg kl 14.30 i ÅFS Centret.

Skriv et svar