God fight af ÅFS3.

Til kampen mod Sunds 3 mødte ÅFS3 op i en minimalistisk opstilling med kun 6 markspillere. Heldigvis for Århus havde midtjyderne heller ikke den brede trup, idet de mødte op med 8 markspillere, ligesom den traditionelle Sunds-opdækning gav Århus god mulighed for at trække farten ud af kampen.

Chefcaddyen havde lagt op til defensivt spil for at spare på kræfterne, men dette slog ikke igennem fra start, idet holdets kampivrige angreb lagde ud med et storstilet fuldbanepres. Desværre gav presset luft til, at Sunds kunne sætte et hurtigt mål ind bag Allan i målet. ÅFS3 kom dog igen og kunne gå til pause med en 2-2 stilling.

I starten af 2. periode kunne Sunds lægge afstand til ÅFS med tre mål, idet særligt holdets anfører (med et ganske giftigt skud) fik for meget plads. Århusianerne tabte dog ikke gejsten og fortsatte med at fighte. Det blev således til 5-3, da Ulrik via en midtjysk stav og chefcaddyens fod (påskudt, omend en hurtigere person nok kunne have nået at flytte foden) fik sendt en bold i mål. 5-4 målet var igen signeret Hr. Marcussen, som sammen med Arne Lauritsen gennemførte et mønsterangreb.

Da holdet gik på banen til sidste periode var humøret højt, og alt tydede på en udligning. Det blev til en række gode angreb og langskud af Ole Nielsen, som havde fortjent en bedre skæbne. Desværre blev det Sunds som fik scoret til 6-4. Århusianerne fortsatte fighten, men trætheden begyndte efterhånden at sætte ind. Det blev derfor også midtjyderne, som fik scoret det sidste mål i boxplay efter et kiks i opspillet, hvorved kampen endte 7-4.

Alt i alt en kamp, som ÅFS3 godt kan være stolte af. Sunds fik et par dumme mål, og fik til tider mere plads, end de burde have haft. Der blev fightet godt over hele linien, og ingen behøves at skamme sig over indsatsen. At kampen tippede den forkerte vej i sidste periode er bare ærgeligt. Tak for en fed kamp til hele holdet og god opbakning fra de medbragte fans, som holdt de uerfarne dommere i ørerne. Det var fedt at se den kampiver, som blev lagt for dagen over hele linien.

Skriv et svar