God kamp af 1. holdet.

ÅFS Floorball – Jetsmark Allstars FC (1. division), 5-1 (1-1,3-0,1-0).
Målscorere for ÅFS: Lars Elgaard (3), Anders Christensen & Nicolai Skjøtt.

Et hårdt pres kom ÅFS under i de første minutter, men inden længe fik de kontrol over kampen.
Det var endnu engang Lars Elgaard der satte gang i scoringerne med et flot mål efter 9 minutter. ÅFS havde dog forinden haft et par chancer, der godt kunne have havnet i nettet. ÅFS fik også annulleret et mål, sat ind af tja… Lars Elgaard.
I slutningen af en jævn kedelig 1.periode skete det der ikke måtte ske, Jetsmark fik udlignet. Blot 14 sekunder før tid satte Jetsmark bolden ind efter en del forvirring i ÅFS forsvaret.
Fra starten af 2. periode viste ÅFS hvem, der var oprykkere og hvem, der var nedrykkere, og inden længe var kampen afgjort.
Det var til ingens store overraskelse Lars Elgaard, der fik scoret på en af Michael Jørgensens mange gode afleveringer. Kort tid efter fik Jørgensen igen spillet en mand fri, denne gang Anders fra Randers, som scorede sikkert. De to scoringer faldt efter hhv. 14 og 9 sekunders powerplay.
Som rosinen i pølseenden scorede Nikolaj Skjøtt til 4-1, og afsluttede 4 gyldne startminutter af 2. periode.
Midt i perioden kom Mads Skytte i et hændeligt uheld, og måtte udgå med et par skrammer og blod i hele ansigtet. Dette blev så til en debut for Nikolaj Rønnow, som afløste Mads som wing.
3. periode bød kun på en enkelt scoring, som Lars Elgaard stod for, men i et tomt mål! Det skete til sidst i perioden hvor Jetsmark i håb om at kunne reducere havde taget målmanden ud.
Så med en sikker 5-1 sejr kan ÅFS fortsat kalde sig for tophold i 1. division. ÅFS er tilmed eneste ubesejrede hold i rækken.
Kampens topscorer blev igen “målmaskinen” Lars Elgaard, som vi nu begynder vi at forvente mange scoringer fra hver gang!

Skriv et svar