God moral og opbakning bag 1. dame sejr

ÅFS 1. dame havde en noget kaotisk optakt til weekendens kamp i Brønderslev. Adskillige afbud og skader betød, at holdet måtte hente hjælp fra Lea Bjerre fra 2. dame samt Helle Andersen, der ikke har trænet med holdet i lang tid. Desuden ankom 3 spillere pga. arbejde først ½ time før kampstart, og trænerteamet var indtil da optaget af herrernes kamp.

Det var derfor ikke verdens bedste optakt, og spillet i 1. periode var da også noget rodet. Brønderslev kom til mange rigtig farlige afslutninger, og kun storspil af Mai-Britt Pedersen i målet forhindrede en føring til hjemmeholdet efter 1. periode.

Fra 2. periodes start kom der lidt mere ro på spillet uden det dog var prangende. Alligevel var det Brønderslev, der først kom på måltavlen efter en veludført kontra. ÅFS kom dog hurtigt igen, da Jeanette Hyttel kort efter udlignede på oplæg fra Lea Bjerre. Holdets anden ”hjælper”, Helle Andersen, fik også point på kontoen, da hun et par minutter senere scorede til 1-2, assisteret af Marianne Petersen. Inden pausen blev det også 1-3, da Jeanette Hyttel via Majbritt Jacobsen scorede på en flot frislagskombination.

Det i forvejen amputerede hold måtte fra 3. periodes start undvære Lea Bjerre, der udgik med en forstuvet ankel. I stedet blev backen Mai Nelson rykket op som wing, hvilket skulle vise sig at være en vellykket disposition. Med scoringer til 1-4 og 2-5 (assisteret af Jeanette Hyttel) i 3. periode må Mai´s debut som wing siges at være bestået!
Det var ikke nogen flot floorball kamp og i sidste periode begyndte det grimme spil at koste udvisninger. I powerplay fik Brønderslev således reduceret til både 2-4 og 3-6 efter dumme ÅFS satsninger. Det sidste ÅFS mål blev sat ind af kampens pointsluger, Jeanette Hyttel.

Det var ikke smukt spil, men effektivitet og høj moral, der bragte den vigtige sejr i hus. Flot at se at holdet trods de mange afbud kunne levere det krævede resultat.
Og så skal vi ikke glemme at takke for den formidable opbakning, som holdet fik fra herrerne – en opbakning, der helt sikkert gav blod på tanden.

Skriv et svar