De gode beslutningers kamp

EDIT: Efter jeg gavde skrevet dette, ellers ret detaljerede referat, ud fra kampprotokollen, viser det sig, at den, mildest talt, var fuld af fejl. Derfor kan jeg ikke helt finde rundt i, hvem der scorede hvad og hvad resultatet egentlig blev. Andet end at vi vandt ret stort!

En tåget tirsdag aften tog ÅFK 2 på tur til ÅFS centeret for at møde Arnes Corner. Det modsatte opgør endte med en sejr til Arne på 4-0 og det ville ÅFK-drengene gerne have revanceret. Sidst ÅFK  2 var på besøg i ÅFK i en kamp mod Taaf blev der hevet en sejr hjem, så troen på, at det blå gulv ville kunne hjælpe lidt på vej var stor.

Kampen startede afventende fra begge hold, og i 8. minut blev kampens debutant Eirik udvist i to minutter for ukorrekt slag. Undertallet viste sig at være solidt og de orange kom nærmest ikke til en chance. For at bøde op for udvisningen satte Eirik periodens eneste mål efter et kvarters tid.  Perioden bar præg af, at de blå tog alle de rigtige belsutninger og holdt ved Oves taktik- at spille banen så bred som overhovedet muligt – da Arnes drenge er dygtige inde på midten af banen. Derved kom det ikke til de store chancer.

Om aftalerne og taktikken var glemt under periodepausen vides ikke, men da der var spillet 7:16 stod der 2-1 til Arne. Først på et lidt heldigt mål der rammer  Chris og snyder Yessika i målet og derefter efter noget klum

Dét var dog ikke noget, holdet ville have siddende på sig. Mikkel Pape startede showet med hurtigt at svare tilbage og i tiden 7:25 sendte han målet inde bag en forsvarsløs orange målmand. Efter en udvisning til hvert hold, uden mål, blev der igen taget kloge og rigtige beslutniger over alt på banen. Det resulterede i at både Mathias Holst (to gange), Eirik og Mikkel og Jacob Christensen fik bolden i mål og der stod derfor 2-7 på tavlen da pausehornet lød.

I pausen var der fokus på, at holde fast i de gode beslutninger, holde spillet bredt og være forberedt på at Arnes ville begynde at skyde udefra.

Tredje periode var et par minutter gammel da Jens også ville være med og satte et flot mål. Et powerplay til de blå gav desværre ingen mål.

Generelt viste alle et godt overblik og ro over hele banen og derfor var det heller ikke ufortjent da Ove satte bolden ind til 2-9 og Mathias kort tid efter satte 2-10 målet ind. Eirik fik en 2+10 og blev derfor nødt til at se resten af perioden fra udvisningsbænken – efter at have sat to flotte baghåndsmål og to assister – meget godkendt af debutanten, som vistnok spillede sin allerførste floorballkamp nogensinde!?! De to minutters undertal blev en opvisning i, hvordan man holder på bolden i undertal. Mange fine driblinger, afleveringer og løb rundt om et powerplay der slet ikke kunne få etableret spillet resulterede i en scoring til de blå! 3. periode ender med endnu en udvisning, denne gang tilJacon Lykke. De orange har lidt bedre styr på powerplayet og får sat en bold ind, som er helt perfekt placeret. Kampen ender dermed 3-11 til ÅFK  2.

Sejren må siges at være en hold-sejr, hvilket kampprotokollen også vidner om – ALLE holdets markspillere er noteret på den ene eller anden måde!

Kampens spiller blev Yessika, der stod en stabil kamp og havde et par super redninger.

Point:
Eirik:  2+2, 2 min, 2+10 min
Mikkel Pape: 2+2. 2 min
Mathias Holst: 4+0
Jacob Christensen:  1+0
Jens Juhl: 1+1
Peter Ovesen: 2+0
Jacob Lykke: 1+1
Christopher Jensen: 0+1
Lean Svanholm: 0+2
Kristoffer Grønning: 1+0

#99