Gode resultater ved Copenhagen Floorball Cup.

Herre Elite viste gode takter ved weekendens stævne i Valby Hallen, hvor holdet overraskende besatte en tredjeplads.

ÅFS – JÆGERSPRIS UNDERDUCKS FC

Fredag aften mødte herrerne Jægerspris i en sen træningskamp, hvor ÅFS desværre kun kunne mønstre 9 markspillere, hvilket sammen med den lange bustur satte sit præg på spillet. Resultatet blev 5-2 til sjællænderne, hvilket var fuldt fortjent, men dog også grundet flot målmandsspil af Kristoffer Rønnebech.

1-3 Michael Buch (Henrik Engelsen)
2-4 Jens Ørhøj (Henrik Engelsen) (4 mod 5)

ÅFS – HERLEV FC

Lørdag morgen var herretruppen blevet suppleret op, så der nu var tre hele kæder og to målmænd til stævnets første opgør mod Herlev, der måtte tage favoritværdigheden i kampen. ÅFS fik dog budt de tidligere danske mestre, der i år regnes som en seriøs DM-kandidat, god modstand. Alligevel var det fortjent, at Herlev trak det længste strå med en 3-1 sejr i en kamp, hvor ÅFS tydeligt lige skulle vende sig til tempoet og det fysiske spil i sæsonens første kamp med truppen samlet.

1-2 Poul Nyborg (Henrik Engelsen)

ÅFS – HAFNIA

Næste modstander var arrangørerne fra Hafnia, der som dagens første modstander umiddelbart virkede som en stor mundfuld. Men ÅFS fik godt fat i organisationen, og amagerkanerne havde svært ved at bryde igennem defensiven. I stedet kunne ÅFS bringe sig i front ved Henrik Engelsen assisteret af storebror Christian Engelsen.
Hafnia kom dog tilbage, da hurtige Jesper Schow opfangede en løs ÅFS-aflevering og flot vippede bolden forbi både en ÅFS-back og målmand Kenneth Thomsen.
ÅFS kom igen i spidsen i powerplay, da Mads Skytte fra en spids vinkel scorede højt i målet efter aflevering fra Henrik Engelsen. I tredje periode blev ÅFS desværre ramt af skader til målmand Kenneth Thomsen og Morten Jacobsen, men Anders Bruun tog godt fra i målet, og Henrik Engelsen afgjorde kampen med scoringen til 3-1, der blev kampens resultat.
ÅFS fik kampen igennem vist god fysisk styrke i nærkampene, hvilket var stærkt medvirkende til den overraskende sejr.

1-0 Henrik Engelsen (Christian Engelsen)
2-1 Mads Skytte (Henrik Engelsen) (5 mod 4)
3-1 Henrik Engelsen

ÅFS – VALLENSBÆK

Sidste modstander var 1. divisions holdet fra Vallensbæk. Kampen blev aldrig den store spillemæssige oplevelse, da begge hold var mærket af det hårde program. ÅFS havde dog kontrol over kampen og kørte en sikker 4-0 sejr hjem over køben-havnerne, der havde spillet 0-0 mod Herlev. Også i denne kamp mistede ÅFS en spiller, da Lars Elgaard – som Morten Jacobsen – blev ramt af en ankelskade.

1-0 Michael Buch (Jesper Bertelsen),
2-0 Lars Skytte (Jesper Bertelsen)
3-0 William Ehmsen
4-0 Poul Nyborg (Henrik Engelsen)

Da Hafnia slog Herlev, betød resultaterne, at ÅFS vandt puljen foran Hafnia, Herlev og Vallensbæk – og dermed kvalificerede sig til mellemrunden søndag, hvor mod-standerne var Mix Stars og svenske Gårdarike. Lørdagen viste, at holdet virker til at kunne udnytte sine tre kæder til et fysisk overtag, der kan blive meget værd i løbet af sæsonen.

ÅFS – MIX STARS

Søndag var holdet dog reduceret til to kæder pga. afbud og skader, så der var lagt op til en svær opgave i mellemrunden i kampen om en finaleplads.

Mix Stars (et sammensat københavnsk hold) var dog ikke den store modstander, da holdet søndag kun bestod af ca. 8 spillere, og ÅFS kunne sikkert køre en 6-1 sejr hjem i en kamp, hvor ÅFS var dominerende fra start til slut.
Desværre udviklede kampen sig til sidst med mange urene nærkampe mellem spillerne. Begge hold gik med på legen, der desværre endte med en tackling, der medførte en skade til Henrik Engelsen, der betød han ikke kunne fortsætte deltagelsen i stævnet. Han skulle dog i skrivende stund være klar igen efter en kort pause.

1-0 Mads Skytte (Henrik Engelsen)
2-0 Henrik Engelsen
3-0 Lars Skytte (Jesper Bertelsen)
4-0 Stig Isidor (Jannik Isidor)
5-0 Michael Buch (Christian Engelsen) (5 mod 4)
6-0 Jens Ørhøj

ÅFS – GÅRDARIKE IBK

Dette betød en afgørende kamp mod det svenske division 3 hold Gårdarike om en plads i finalen. Med to trætte kæder mod et fysisk og teknisk stærkt svensk hold viste spillerne stor moral og specielt målmand Anders Bruun og Jannik Isidor viste godt spil i denne kamp. Svenskerne var dog for stærke og deres 3-1 sejr var aldrig i fare. I spil 5 mod 5 endte kampen dog 1-1, hvilket må siges at være flot fightet.

1-2 Michael Buch (Jesper Bertelsen)

Dette betød, at ÅFS sluttede på en delt 3. plads i stævnet, der blev vundet af Gårdarike. En flot resultat i et stævne med deltagelse af stærke danske hold som Outlaws, Hafnia, Herlev og Hvidovre. Weekendens topscorer for ÅFS var Henrik Engelsen, der leverede 3 mål og 6 assists. Michael Buch lavede 4 mål og Jesper Bertelsen 4 assists.

Skriv et svar