Godkendt indsats af 3. herre

Det var et lidt halv amputeret Århus hold der søndag tog imod nyoprettede MGU Predators fra Holstebro.

På forhånd tegnede det til at blive en svær kamp imod et hold, der så vidt vides bestod af en del tidligere 2. divisions spillere fra Skive. At det kun var lykkedes ÅFS at samle 7 markspillere til kampen, gjorde ikke situationen bedre.

Ikke desto mindre gik ÅFS frisk til sagen og fik i første periode spillet nogenlunde lige op med MGU, der dog ved hjælp af et straffeslag kunne gå til den første pause foran 3-0. Med kun 7 mand kom ÅFS spillerne til at spille en masse uvante pladser, som helt sikkert vil være god træning fremover.

2. periode var lidt mere ensidig, med MGU som spilstyrende størstedelen af perioden. MGU var gennemgående farlige det meste af perioden, og især var målmand Kaj Jensen en konstant trussel med sine farlige udkast, som Kim Petersen havde en nærmest uvirkelig evne til enten at flugte videre imod mål, eller at få taget ned til en hurtig afslutning. Hen imod slutningen virkede det dog som om at kræfterne var ved at slippe op hos semi-oldboys holdet, og ÅFS kom frem til lidt flere muligheder.

3. periode var ÅFS' periode. Presset blev lagt langt højere på banen, og MGU havde tydeligvis svært ved at slippe af med bolden fra egen zone. Det lykkedes ÅFS at presse MGU's offensiv til blot at bestå af lange høje afleveringer fremad – afleveringer som ÅFS' backs oftest hurtigt fik erobret. Hos ÅFS havde både Kasper Helbo, Søren Sørensen og Rasmus Jensen flere gode muligheder, og det havde bestemt været fortjent hvis et par mål var tikket ind på kontoen hos Århus. I stedet fik MGU scoret et rigtigt flot slagskudsmål på powerplay, og kunne trække sejren hjem med 7-0 i en kamp, hvor ÅFS burde have vundet 3. periode, og hvor et mere fair resultat nok havde være 6-2 til MGU.

ÅFS – MGU Predators : 0-7 (0-3, 0-3, 0-1)

Men of the Match hos ÅFS blev Djavid Haghighi og Rasmus Jensen.

Skriv et svar