Godkendt indsats mod AaB af 1. herre

Ved stillingen 6-6 tre minutter henne i 3. periode var flere i AaB Hallen ved at øjne overraskelsen. ÅFS var kommet igen hver gang AaB var kommet foran og sluttede 2. periode klart bedst.
Så indtraf der imidlertid nogle, for AaB, særdeles gunstige dommerkendelser. Først fik ÅFS en 2 minutters udvisning for fejlagtig afstand uden at spillet var sat igang. I dette powerplay scorede AaB. Kort efter burde dommerne have annulleret et AaB mål, da en AaB spiller jerner en stav ned over ÅFS målmanden, hvorefter bolden triller i mål. I frustration over dette pådrager ÅFS sig en udvisning for protester, og AaB scorer i dette powerplay. Pludselig stod der 9-6 og ÅFS havde reelt tabt kampen. Dommerne havde ellers indtil da dømt en fin kamp og Løt og Frejlevs indsats lover godt for fremtiden.

I øvrigt blev kampen efter fleres mening skæmmet af et brutalt spillende AaB-hold som samtidig brugte meget tid på at tilsvine og true dommere og modspillere. Efter kampen var flere ledere fra AaB henne for at undskylde for netop denne opførsel.

ÅFS tager flere gode ting med sig fra kampen. Holdet viste den vilje og løbevillighed som skal til og langsomt, men støt, øges det tekniske og taktiske niveau også.
Point for ÅFS:
Lars Erik Bartels 1+2
Sune Schack 0+2
Anders Lovén 2+0
Carsten Nystrup 1+0
Peter Larsen 1+0
Jakob Andersen 1+0
William Ehmsen 0+1

Skriv et svar