Godkendt nederlag til U13

U13 holdet har til denne sæson fået to nye modstandere i rækken i form af AaB Floorball og Svenstrup Dolphins. De to hold er en kærkommen luftforandring i forhold til sidste års række, som kun bestod af 4 hold.
Søndag havde drengene fornøjelsen af en af de nye modstandere, da de skulle en tur til Svenstrup.

Fra kampens start var det tydeligt, at de fysisk overlegne drenge fra Svenstrup ville sætte sig tungt på spillet. Således kom de allerede efter 50 sekunder foran 1-0. Fra kampens start producerede de nordjyske drenge mange chancer og kun en storspillende Sabine Helander i ÅFS målet fik dem holdt fra at udbygge føringen. I tiden 4.38 kom så kampens overraskelse. En meget fin ÅFS kontra ledte til et udlignende mål scoret af Sebastian “Sebber” Bjerring efter et fint forarbejde af Morten Frederiksen.
Det gav tydeligvis ÅFS spillerne et større mod, og et par minutter senere tog Svenstrup føringen igen, men der skulle kun gå 1 minut før Morten Frederiksen på egen hånd udlignede regnskabet.
Kampen blev derefter en mere jævnbyrdig forestilling, men uheldigvis gav to forsvarsblund Svenstrup to mål, så holdene gik til pause med stillingen 4-2.

Op til 2. periode rokerede den nye træner rundt i kæderne, hvilket desværre gav noget forvirring, så Svenstrup i starten af perioden udbyggede med yderligere to mål. Lidt store ord på ÅFS bænken gav drengene mere styr på aftalerne, og de resterende 7 minutter af perioden, endte således med at man holdte Svenstrup fra at score, og fik lavet en enkelt pind selv. Igen var det Morten Frederiksen, denne gang med en meget fin assist fra anfører Emil Grønkjær.

Til 3. periode blev der kun fortaget små justeringer, og de gamle aftaler blev gennemgået. Til trods for et enkelt mål til Svenstrup spillede drengene fantastisk fra starten af 3. periode. I tiden 8.19 fik Svenstrup målet til 8-3, som efter de nye regler betød at ÅFS måtte sætte en sjette mand på banen. Drengene viste, at de er rutinerede i denne disciplin og det tog således kun 15 sekunder at udnytte overtallet til en reducering. Et uassisteret mål af Emil Grønkjær.
Igen fik Svenstrup udbygget føringen til 5 mål, og igen fik ÅFS'erne reduceret da Sebastian Kracht, med sit første floorballmål nogensinde, gjorde det til 9-5. Igen var den ustyrlige Morten Frederiksen bagmanden, og det bliver spændende at følge den unge spiller i denne sæson.

Alt i alt var det en godkendt kamp af drengene. Forsvaret startede ustabilt, men blev bedre i løbet af de tre gange 15 minutter. I løbet af et par kampe, når de nye backer har fået mere erfaring, og aftalerne kommer til at sidde, bliver det et rigtig godt forsvar. Offensivt viste spillerne stor teknik, og det var imponerende at se de “små” ÅFS'ere køre Ronaldinho-stil på de gode Svenstrup drenge. Spillerne viste desuden, til trænerens store glæde, at den seneste tids fokus om bevægelse uden bold, bestemt ikke har været for døve ører. Så det skortede aldrig på afleveringsmuligheder, når bolden var på modstandernes banehalvdel.

Det bliver spændende at se om de gode takter kan forsættes, når holdet på søndag tager imod den anden nye modstander – Aab Floorball.

Points:
Morten Frederiksen: 2+2
Emil Grønkjær: 1+1
Sebastian Bjerring: 1+0
Sebastian Kracht: 1+0

// U13 træner, Anders Lovén

Skriv et svar