Godt begyndt for 2. dame var ikke nok…

Søndagens første kamp i Firmasporten var også første kamp i turneringen for ÅFS' 2. damer. På besøg kom det godt sammenspillede Odense-hold, som
tidligere har voldt en del problemer for ÅFS. Derfor var planen klar fra start: Ingen hurtige mål måtte slippe igennem et efterhånden fornuftigt ÅFS forsvar, for opad bakke fra start var alt andet end ønskeligt.

Som sagt så gjort i første periode. ÅFS damerne kæmpede med vilje og gejst, men desværre også lidt usikkerhed, som dog ikke blev omsat til mål af de ellers rutinerede Odenseanere. Det hårde forsvarsspil fra ÅFS' side resulterede i en træls udvisning til Berit, som fik sat en for sen tackling. Undertallet var ikke to sekunder gammelt, da en kvik Odense-afslutning sad i hjørnet af nettaget og dermed bragte udeholdet foran. Resten af perioden blev der stadig fightet for sagen, og med lidt mere sikkerhed kunne ÅFS have omsat et par kontra-løb til mål.

Med frisk vand og en opsang fra trænerne i bagagen gik 2. periode i gang. Fra første fløjt var koncentrationen atter i fokus og der blev dækket tæt, som i første periode. Så hvorfor det første skift skulle være i kategorien: katastrofalt, vides ikke. Men Odense-spillerne var ubarmhjertige og fik deres andet mål på denne fadæse. Det rystede åbenbart al koncentration af ÅFS spillerne for en kort bemærkning, og igen var der ingen slinger i valsen fra Odense; Den tredje scoring faldt mindre end tyve sekunder efter den anden. Således blev anden periode en klar indikator for hvor slemt det kan gå, når hele holdet ikke er klar fra det øjeblik banen entres. Efter denne lektion vendte vilje og koncentration dog atter tilbage, så perioden ikke bød på flere scoringer fra udeholdet. Desværre endte en ufarlig situation på midten i slutningen af perioden i et uheldigt fald for en ellers godt fightende Hanna, der efterfølgende måtte bæres fra banen.

Til tredje periode blev der således flyttet rundt på kæderne, og det skabte en del uro i spillet. Om det var koncentration eller kræfterne der slap først op vides i skrivende stund ikke, men resultatet deraf blev lynhurtigt at læse på måltavlen. Odense gik fra 3 til 9 scoringer i løbet af perioden, og det var simpelthen ikke godt nok af ÅFS spillerne. Hyttel bød dog midt i perioden på kampens bedste afslutning, som tvang Odense keeperen til at lægge en løs bold i det lille felt. Den blev desværre ikke fuldt op med ønsket skarphed af Lea, så ægget var den dystre realitet.

Efter lussingerne var bundfældede var der dog lyspunkter fra kampen at tage med. Især første og anden periode bød i lange perioder på pænt og velovervejet spil, som for fremtiden skal tages med til kampe. Desuden viste kampgejsten at et par dumme scoringer ikke er nok til at sænke hverken glæden ved at spille eller ønsket om sejr nævneværdigt for ÅFS’ næstbedste damehold.

Skriv et svar