Godt transfervindue fik ÅFK2 godt i gang med sæsonen

Sommerpausen er forbi, og Danmarksturneringen er officielt i gang. Torsdag aften var ÅFK2 som klubbens første hold i aktion med udebanekamp i Hørning.

ÅFK2 tog først hul på træningen for et par uger siden. Det nye trænerteam, Mads Skytte og Peter Ovesen, havde således kun haft få uger til at arbejde taktisk forståelse og teknisk kunnen ind i holdet. Selvom chefcoach Ove har trænererfaring fra tennis og Mads Skytte har mange års trænererfaring både som ungdoms- og seniorfloorballtræner har det vist sig at være en vanskelig opgave.
I erkendelse heraf har de og agentstaben været mindst lige aktive på transfermarkedet. De der ikke passede ind i spillestilen måtte ud, andre rigtige floorballspillere måtte ind. Og til aftenens kamp kunne ÅFK2 præsentere regnskabet:

  • Mads Pape har vist sig at være en fin fyr, så Lillebror Pape var holdets første signing!
  • Brogaard var hentet tilbage fra en tilværelse som finanskendis for at gi holdet lidt “shine”.
  • Mathias Holst var hentet nordfra, da ÅFK ikke kan vinde uden min. én frederikshavner på holdet.
  • Thomas var hentet fra gymnastik for at fusionere kolbøtten og trækskuddet.

Aftenens modstander Hørning spillede sin første turneringskamp – i historien. For at få lidt floorballrutine ind på holdet havde også de op til sæsonen været aktive på transfermarkedet. Men mindre klogeligt havde de kun haft spejdere på ÅFK2. Sune Snak, Anders W, Jan Rise og Anders Lovén var i al visdom af ÅFK2’s agentstab blevet tilbudt til Hørning. I 11. time bed de på, og de 4 stillede således på dagen op for hjemmeholdet.

Kampen var en uskøn og rodet affære. Fysik + double-speed helbanepres bekom ikke ÅFK2 vel. Selvom ÅFK2 i 58 minutter var nogenlunde i kontrol, kom der lidt spænding til sidst, da Jan Rise reducerede direkte på frislag. (Det var en del af den udspekulerede plan, da Hørning helst ikke skal opdage, hvad de har købt før returretten udløber.) Men Hørnings opblomstring kom for sent og kampen endte 5-4 til ÅFK2.

3 mål af Lillebror Pape
1 fra Holst
1 fra Jens Juul
1 kasse øl til agentstaben

ÅFK2 og især det nye trænerteam kom således godt i gang med sæsonen. Næste modstander er ÅFK3 – det bliver spændende hvad agentstaben har fundet frem til denne dag.