Göteborgcup 2011

14 spillere og 2 trænere var spændt på hvad weekenden skulle bringe af floorballoplevelser, dog var de tæt på ikke at nå færgen, da en del biler ikke kunne finde terminalen i Frederikshavn. I sidste øjeblik løb holdet ombord og færgen kunne sætte kurs mod Sverige.

Første kamp skulle spilles mod distriktsmestrene fra Göteborg – en ordentlig mundfuld, men alle gik til stålet og kæmpede til det sidste. Det blev til et nederlag på 11-0.

Efter en lang rejse og en hård kamp, troede trænerne at det skulle blive en stille og rolig aften med hygge og tidligt i seng, men spillerne var kommet til Sverige for at se floorball, så turen gik tilbage til hallen for at se en masse tætte kampe. Klokken 23.00 blev der sagt godnat, hvilket kun var nødvendigt at sige én gangJ

Dagen efter den 2. juni skulle holdet op klokken 7.00 til morgenmad og afgang til hallen. Denne gang stod holdet overfor endnu en overmagt, den for holdet uheldige puljelodtrækning havde nemlig også givet dem distriktsmetrene fra Malmö området. Det blev endnu en gang til et nederlag på 11-0, men humøret var heldigvis stadig i top og spillerne kunne være stolte over den indsats de lagde for dagen.
Senere samme dag lå 2. kamp, hvilken ”kun” blev tabt 8-1. Endelig fik holdet hul på målet i den anden ende. Målet blev scoret af Nicklas Perto, som tog turen fra eget mål og op og satte den i modstandernes.
Aftenen blev igen brugt på at se kampe i hallen, dog var nogle af drengene til tider mest opmærksom på de søde piger der spillede.

Den sidste kamp skulle spilles lørdag den 4. juni, hvor holdet også her måtte lide nederlag. Igen var humøret stadig højt og nu kunne holdet holde resten af dagen fri og smutte en tur i tivoli.

Søndag var sidste dag og da holdet desværre blev slået ud i grundspillet, måtte finaledagen tilbringes på tilskuerpladserne.  Her kunne holdet se en masse spændende og tætte kampe. Spillerne var meget trætte og turen hjem på færgen var meget ”stille” og rolig.

Sportsligt var turen en kæmpe succes, for selvom den stod på nederlag var det en stor oplevelse for børnene at møde hold og spillere som i deres aldersgruppe er verdens bedste. Så at møde de små stjerner og kigge dem direkte i øjnene var for dem uforglemmeligt. Socialt var det ligeledes en stor succes, hvor alle blev en del af holdet.  

Skriv et svar