Grå lørdag for ÅFS II pigerne

Team Århus II- ÅFS II

Resultat: 2-1 (2-0, 0-1, 0-0)

Farvepalletten for denne kamp må siges at være en sammenblanding af meget mørke men også lyse nuancer, så derfor blev det alt i alt en ret grå lørdag formiddag for ÅFS II pigerne.

Kampen startede helt sort med et vellykket kontraløb til TÅF’s damer 20 sekunder efter den første face off, som ÅFS egentlig vandt, men bestemt ikke fik udnyttet. Selvom ÅFS’s damer vågnede mere og mere, kunne TÅF holde deres press og kunne bringe endnu et mål på deres konto i denne periode. En klassisk tværpas, som forsvaret ikke fik lukket, og så var frk. Rytter sat i den modsatte side af kassen.

Efter en succesfuld træner-dundertale lykkedes det dog at finde kampgejst og energi frem, for at fighte igennem specielt 2. periode hvor ÅFS sad på nærmest hele spillet og alle bolde. Der var lys forude, hvis tempo og gnist fortsatte. Der kunne endelig sættes én bold i kassen, da en godt løbende Louise erobrede bolden, forvandlede denne til en dejlig hoppebold lige foran kassen, hvor „hopskud-skytten“ Andrea stod klar til at afslutte i en skarp vending.

3. Periode bød på mere fight fra begge sider, men ikke noget ÅFS ikke kunne dæmme op for. Vores tre kæder løb og kæmpede og havde et par yderligere gode chancer til at score, men dog uden den fornødne skarphed til at sætte kasser ind. Således løb TÅF med en kneben sejr i denne omgang.

Point fra kampen:
Andrea 1+0
Louise 0+1

Skriv et svar