Grundig forberedelse bag 2.herresejr

Forberedelse er vigtig, og inden et visit i Mokai-City havde 2. herre været særdeles grundige i julefrokostweekendEN. Sportslige toppræstationer og exorbitant indtag af gæret æblemost tilsat hyldeblomstaroma og koffein samt en ALT for tidlig kampstart hænger dog ikke godt sammen – hvilket 2.herre også måtte sande. Kampen blev i øvrigt spillet på Randers Statsskole, der blandt berømte studenter tæller Jens Otto Krag, Jesper Langballe, Ibi Støvring, Marie Louise Tøttrup og formanden! (To sidstnævnte dog ikke samtidig 😉 )   

Raivis i målet var stærkt præget af grundig forberedelse, og kampen var nærmest ikke startet før ÅFK var bagud 1-0; første skud inden for rammen, en ballonbold fra midten, sejlede ind bag en ”sagesløs” lette. Efterhånden som ÅFK kom op i gear spillede både Raivis og markspillerne sig ind i kampen, og stillingen var 4-4 inden 3. og sidste periode. Kampbilledet med ÅFK med mest spil mens Randers knoklede på med direkte floorball og skarpe frislagskombinationer.

Fra 3. periodes start fik ÅFK dog gradvist overtaget. Randers havde færre og færre kontraløb, mens udeholdet fik vinger af de store mængder koffein og sukker indtaget aftenen forinden. Derfor var det ganske forventeligt,  at coach Ove scorede sæsonens første mål ca. halvvejs i perioden. Resultatet holdt uden de store problemer kampen ud til fortjent 5-4 sejr til ÅFK. 

Efter 10 kampe er ÅFK2 på 7. pladsen i 2. division, kun 14 point efter førerholdet, ÅFK3 (der dog har to kampe til gode). Generelt har holdet dog spillet bedre og kun manglende kvalitet i afslutninger gør at holdet ikke byder sig til højere i tabellen. Det laver vi om på i foråret – eller noget:)