Gyserkamp mod bundrival.

På søndag er det ikke bare en almindelig floorballkamp, ÅFS Floorball skal spille. Kampen står nemlig mellem øjeblikkets nummer otte og ni, Brønderslev og ÅFS. Begge hold har fem point, og en sejr er derfor vigtig i kampen om at undgå niendepladsen og kvalkampe om forbliven i elitedivisionen.

Modstanderne fra Brønderslev har oplevet et lodret fald fra at være DM-finaledeltager i 2001 til at kæmpe mod nedrykning i denne sæson. Grunden er, at mange af de spillere, man havde hentet fra klubber i omegnen, er vendt hjem. Derfor måtte man ty til de spillere, der var af egen avl, og det har altså hidtil kun rakt til en plads i bunden af divisionen.

På trods af juleferie og deraf lidt neddroslet træning, er cheftræner Michael Andresen optimist:

-Jeg havde da gerne set, at vi havde kunnet samle holdet nogle gange mellem jul og nytår, og pudset detaljerne af inden en vigtig kamp som denne. Men til gengæld tror jeg at julepausen har gjort os alle godt. Vi har hver især får en mental pause, og fået tankerne væk fra floorball. Og kan vi fortsætte den gode stime, vi sportsligt var inde i før jul, så bør en sejr over Brønderslev også være inden for rækkevidde, fortæller Michael Andresen.

Selvom kampen umiddelbart ser ud til mest at dreje sig om vitale point til nedrykningskampen, vil en sejr for århusianerne betyde, at man igen kan begynde at se opad i tabellen. Esbjerg og Team Århus ligger med henholdsvis syv og otte point, og ovenover dem er Herning med 11 point, men for to kampe mere.

-Ud over en pinlig ringe indsats mod Bulldogs er vi ikke blevet nedspillet af et eneste hold og held har bestemt ikke kendetegnet vores sæson indtil nu. Får vi den medgang, som vi konstant opsøger, så kan vi godt bevæge os et par pladser op i tabellen, håber Lars Erik Bartels.

Kampen spilles kl. 17.00 i Brønderslevhallen og efterfølges d. 12/1 af endnu en udekamp for ÅFS, denne gang mod AaB.

Skriv et svar