Hård fight giver belønning

Sidste gang ÅFS var i kamp var mod Kolding, hvor det endte med uafgjort, så alle var friske på at opnå mere – 3 point.
Viborg havde kun spillet 1 kamp i sæsonen, på udebane mod Esbjerg, hvor de hev en 4-5 sejr hjem. Så Viborg var uden tvivl klar på at få fat i 3 point mere.

Kampens første periode tog sin start og det viste sig hurtigt, hvem der var klar fra start. Efter blot 26 sekunder bringer Viborg sig foran 0-1. En chokstart for ÅFS, som bare IKKE må ske. Heldigvis fik dette dog ikke Viborg helt i stødet, og ÅFS kom godt frem på banen. 1 ÅFS scoring førte til den næste og første periode sluttede 4-1 til ÅFS.

En ting var sikker – hvis denne kamp skulle vindes, krævede det at der blev kæmpet for hver en bold. 2. periode tog sin start og Viborg udligner til 4-2. En velspillende Jeppe Juhl øger ÅFS’s føring til 5-2 lidt over halvvejs inde i 2. periode. Denne periode bød også på et straffeslag til ÅFS, som fødselaren Anders Lovén fik lov til at eksekvere – Anders starter sit løb fra midten med bolden, laver en skudfinte og placerer bolden – forbi mål!!!!

I 3. periode skulle det hurtigt vise sig at der skulle kæmpes for hver en bold. Dette var desværre ikke til ÅFS’ fordel. Et par hurtige Viborg scoringer og med 5 min igen stod det 7-7. En klog beslutning fra William Ehmsen bragte ÅFS foran 8-7 og blot 38 sekunder efter kom den velspillende Jeppe Juhl frem igen og bragte ÅFS foran 9-7. Viborg tager deres timeout og tager målmanden ud. En taktisk beslutning som viste sig at give pote til udligning 9-8. ÅFS tager deres timeout og efterfølgende gik spillet ud på, bare at holde på bolden det sidste minut. Dette lykkees og 3 point var hjemme.

ÅFS 2 – Viborg Saints  9-8  (4-1, 3-2, 2-5)

Skriv et svar