Helstøbt holdindsats – part II

Filmen “300” er en episk genfortælling af Slaget ved Thermopylæ, hvor Kong Leonidas og hans 300 tapre spartanere slås mod den persiske Kong Xerxes og hans enorme hær på 1 million mand – ingen tilbagetog, ingen kapitulation – kun død og ære. Lørdag gentog myten sig da herrerne leverede en holdpræstation af lignende dimensioner.
8 markspillere; én halvskadet, to netop hjemkomne fra kurophold i “Gaden” og én direkte fra 18 timers nattevagt. Mod et fuldt holdkort og et 0-7 nederlag i bagagen ville alt andet end endnu et klart nederlag være en MEGA overraskelse.

Første periode begyndte med et ÅFS-hold som stod langt tilbage på banen. Outlaws havde bolden mest hvilket de tydeligvis ikke var vant til. Bolden blev flyttet for langsomt og der blev begået mange personlige fejl så ÅFS hele tiden fik giftige kontra-chancer til især Lars Skytte og Jesper Bertelsen. På én af disse lykkedes det Rico Mikkelsen at fremtvinge et straffeslag. Desværre havde Outlaws Nick Jensen i målet som denne lørdag var sit holds bedste. Stillingen var således 0-0 efter 1.periode.

I 2. periode fortsatte ÅFS den defensive taktik. Århusianerne spillede sig dog konstant frem til store chancer og på én af disse kunne Anders Brøns (Ass. Dubbelman) prikke en retur ind til 1-0. I takt med at Outlaws blev holdt fra fadet bredte frustrationerne sig og efter 7 minutter fik de en dobbeltudvisning. Hurtigt spillede ÅFS sig frem til nok en scoring ved knivskarpe Anders Brøns (ass. Bertelsen) og i de efterfølgende minutters overtal kunne det nemt være blevet til mere men skarpheden manglede hos de øvrige ÅFS'ere. I slutningen af perioden fik Outlaws endelig lagt pres på udeholdet og sendte en byge af gode skud mod mål. Heldigvis havde Morten Didriksen i målet valgt at stå sit livs kamp og stillingen var således 0-2 efter 2.periode.

I sidste periode fortsatte ÅFS hvor de slap. Outlaws formåede ikke at spille sig frem til det store og i den anden ende løb ÅFS det ene giftige kontraløb efter det andet. Kun uskarphed forhindrede en tidlig afgørelse af kampen og i stedet formåede Outlaws mod slutningen at lægge et tungt pres. Anført af Morten Didriksen og 3 stærkt spillende backer Benny Johansen, Peter Larsen og Johan Dubbelman red ÅFS stormen af og sensationen var en kendsgerning.

Lørdagens kamp beviste at Århus-drengene i denne sæson er kommet langt taktisk såvel som teknisk. Således skal selv et godt hold som Outlaws stramme sig an for at være sikker på sejr. Dagens bedste ÅFS'ere var uden tvivl Morten Didriksen og Anders Brøns men også Lars “Mini” Skytte imponerede med et gigantisk løbepensum og mange bolderobringer.
Samlet set bød de to kampe på det ventede udfald. ÅFS kunne dog ærgre sig godt og grundigt over manglende skarphed i den første kamp. 3-4 mål på hjemmebane havde ikke været ufortjent og så havde ÅFS lørdag måske stået med mere end en episk fortælling.

Skriv et svar