Herning og Bjerre på besøg.

I morgen lørdag spilles der tre herrekampe i Århus Firma Sport.
Dagens program:
Kl. 11.00: ÅFS 2 – Herning FC 2
kl. 13.00: ÅFS 1 – Herning FC 1
Kl. 15.00: ÅFS 3 – Bjerre 2000
Tilskuere er som altid velkomne!

Spinkelt håb om overlevelse i 1. division.
Første kamp er vel nok dagens vigtigste kamp. Skal ÅFS gøre sig håb om at blive i 1. division er kravet ubetinget en sejr over Herning. De to hold ÅFS kæmper med om 2 nedrykningspladser er Sunds og Herning. Holdene har hhv. 8, 12 og 13 point og mangler hver 3 kampe:
ÅFS-Herning
Odense-Sunds
Sunds-Herning
Team Århus-ÅFS
ÅFS-Vissenbjerg
Aalborg Flyers-Sunds
Herning-Esbjerg
Udover ÅFS sejre i de resterende kampe kræves det, at Sunds og Herning taber alle kampe og i den indbyrdes spiller uafgjort eller har Sunds som vinder. Så 2. holdet er på en svær men ikke umulig mission.

ÅFS møder slutspilskandidater.
Situationen for 1. holdet ser lidt lysere ud, men ingenting er afgjort endnu. Jetsmark ligner en sikker nedrykker på 10. og sidstepladsen, mens der er åben kamp om 9. pladsen, som medfører nedrykningskampe. Så ÅFS har brug for pointene.
Herning bejler til en slutspilsplads, men har været noget svingende i præstationerne med senest en 8-0 sejr over Brønderslev og et 17-2 nederlag ugen forinden mod Frederikshavn.
Herning har i øvrigt landsholdsaktuelle Henrik Engelsen som anfører. I weekendens landskampe fik han scoret et enkelt mål med en reducering i Danmarks 3-14 nederlag mod Finland. ÅFS' topscorer er storebror Christian Engelsen, som senest markede sig med et hattrick i sejren over Sunds. De 3 mål vendte kampen fra 2-3, til 5-3 på blot 1 minut og 47 sekunder indenfor de sidste minutter af 3. periode.
Så der er lagt op til et interessant internt opgør mellem de to profiler. I den omvendte kamp scorede de begge et mål og ÅFS tabte knebent. Det er ÅFS'erne opsatte på at få revancheret i morgen.

3. holdet har revanche til gode.
Sidst men ikke mindst spiller 3. holdet mod Bjerre. 3. holdet er klubbens mest populære hold, hvilket bevidnes af at hele 41 forskellige spillere har været i kamp for 3. holdet i denne sæson. Der er rift om pladserne, og holdet var da også publikumsyndling da de for 2 uger siden storsejrede 11-2 over Billund.
Sidst Bjerre og ÅFS mødtes vandt Bjerre 4-3, og kampen satte punktum for et resultatmæssigt halvskidt efterår for ÅFS. Nu er 3. holdet inde i god stime med foreløbig 2 hjemmebanesejre i træk, og det skulle der gerne følges op i morgen.

Skriv et svar