Herre 1 tabte en tæt kamp med Herning

Herre 1 havde inden aftenens kamp en teoretisk chance for at tage første divisions 2. plads fra modstanderne fra Herning. Men efter 3 x 20 minutter må det erkendes, at Herning har fortjent deres 2. plads i rækken.

ÅFS holdet stillede for første gang op under den nye træner Anders Lovén, med parolen Stolthed og Spilleglæde som fundament, var målet at lukke ned for Hernings stærke offensiv, og så spille egne chancer i den anden ende.

Kampen igennem var Herning det boldførende hold, men en hårdt arbejdende ÅFS defensiv og en brandkamp af GK Jelle van der Mosselaar, holdte Herning fra de helt store chancer. Således fik midtjyderne kun ét mål i etableret angrebsspil, hvilket efterfølgende må ses som godkendt. Da ÅFS samtidig producerede flere gode chancer i den anden ende, var det en åben kamp helt frem til Herning i sidste minut lavede målet til 6-3 på tomt mål.

Kampens ÅFS’er var GK Jelle van der Mosselaar, som ikke blot havde en god aften på stregen med adskillige fantastiske redninger, men også tog et overordnet ansvar gennem masser af kommunikation og offensivt gode udkast.

Jelle van der Mosselaar, straffeslags konkurrence til Vola cup 2011. (Foto: Michael Andresen)

 

ÅFS’er på kampprotokollen:

Point

Jeppe Justensen: 1+1

Jacob Børsting: 1+0

Lars Erik Bartels: 1+0

Sune Schack: 0+1

 

Straf

Walid Abul Foul 6 min. holdstraf, 10 min. personlig.

Anders Lovén 2 min. holdstraf.

Skriv et svar