Herre 2 hentede vigtigt point

Lørdag drog herre 2 mod Skanderborg til sæsonens anden udekamp. Det har altid været gode, intense kampe mellem ÅFK og Skanderborg, så der var noget at se frem til. Der var rigeligt med tilmeldte spillere til kampen, der var til gengæld knap så mange shorts. Tak til Oldboys for at have røvet vores spillertaske 😉

Det forhindrede dog ikke trænerduoen i at lave to gode kæder. Alligevel var det Skanderborg, der kom bedst fra start og scorede efter fem minutter i første periode. Generelt var det en meget lige periode, hvor Magnus i målet stod fremragende.

ÅFK kunne starte 2. periode i overtal. Situationen opstod ved et frislag, tæt på Skanderborg-målet, i de døende sekunder af 1. periode. En Skanderborgspiller holdt ikke afstand og træner Skytte fik afgivet ordre til at udnytte situationen, som dommerne dømte korrekt.

Overtalssituationen gav dog ikke pote, og 2. periode gav ikke meget til ÅFK holdet. Skanderborg fik udbygget føringen til 2-0.

Bagude 2-0 til starten af 3. periode betød, at der virkelig skulle ske noget, hvis det ikke skulle blive en tam kamp for ÅFK holdet. Endnu engang blev der trukket en to minutters på Skanderborgholdet for ukorrekt afstand, og denne gang fungerede overtalsspillet godt. Efter lidt spil frem og tilbage kunne lille Pape slå bolden resolut ind i målet, og ÅFK var atter en del af kampen.

Herfra tog ÅFK mere og mere fat. Det var dog Skanderborg, der scorede næste gang efter en lige ved og næsten situation til ÅFK. Nede 3-1 og nu også med en skadet spiller måtte der rokeres rundt i kæderne. Træner Ove hoppede på banen og overtog back-pladsen fra Lykke, der spillede resten af kampen som wing. Dette var en genistreg af træner teamet!

Få sekunder inde i kædens første skift lagde Jens en flad aflevering, til Lykke, der fra en skarp vinkel tæt på mål kunne liste bolden ind under målmanden. 3-2 og ÅFK kunne lugte blod. Der blev presset hårdt på, og træner Skytte dirigerede tropperne med hård hånd.

Brødrene Pape havde mere at bevise, da store Pape spillede bolden til lille Pape, der atter kunne nette og gøre resultatet lige.

Et rystet Skanderborghold tog time-out for at genvinde deres styrke, men det var ÅFK, der havde styringen. I de sidste 10 minutter bliver der spillet rigtig flot floorball af ÅFK. Holdet tog en time-out, da sejren føltes inden for rækkevidde. Med to minutter igen spillede ÅFK sig frem til en god chance. Men.. et forsvarskoks kostede, og Skanderborg kunne på et godt skud udefra score til 4-3. Kampen syntes tabt med kun et minut igen.

Trænerne toppede kæden og trak målmanden for at fremtvinge en sidste chance for at udligne. Det gav et forsøg på mål, men forbi og udover banden. Målmanden måtte tilbage på banen og kampen om bolden startede. ÅFK fik fat i bolden igen med 20 sekunder tilbage. Der var tid til et sidste angreb:

Raivis drev med bolden. Lykke stod på forreste stolpe og dækkede udsyn. Rutineret listede Mathias om til bagerste stolpe, uden forsvarsspillerne opdagede det. Raivis skød på mål. Bolden fløj gennem forsvarsspillere, og Mathias stod helt rigtig og kunne ubesværet prikke bolden i mål inden målmanden overhovedet nåede at sideforflytte.

4-4 i tredje periode i tiden 19.51.

Kampen endte uafgjort, men det føltes som en sejr!