Herrefight i damekamp

Starten af kampen var præget af nervøst ÅFK-spil og massivt pres fra Viborg. Halvvejs i perioden får ÅFK for første gang testen boxplayet men står igennem. Viborg holder presset og får scoret til 1-0. Perioden slutter med endnu en udvisning til ÅFK – det står dog stadig i det uvisse, hvis stav, der knækkede og hvem, der glemte at fjerne den.

Vinden vender i 2. periode vi får lagt pres på Viborg. Måske var det også vinden, der tog bolden så en Viborg-spiller var nødt til at tage den i 2 meters højde? Powerplay blev det i hvert fald og det gav udligning: Anne Skov sender en pasning ind til bageste stolpe, hvor Fie Carlsson klapper til den i luften, og så er der kasse! 1-1

Kort efter udligningen bliver målscoreren udvist for at gøre sig bredere end hun er… Boxplayet virker fint, og vi får lagt et solidt pres på Viborgs spillere og Marianne Rytter står fremragende i målet.

Resten af anden periode holder ÅFK presset og især Liena Krastina trætter Viborgspillerne med et stærkt løbearbejde. Et powerplay kommer og går – og vi skal helt hen til sekunderne før dommernes kaffepause, før der kommer skred i sagerne og Liena ”the latvian warrior” Krastina tager en solid løbetur og scorer uassisteret. 1-2.

20 minutter tilbage! Viborg kæmper indædt for at få udlignet og foran Rytters mål bliver der kæmpet om hver centimeter. I den anden ende bliver der også lavet lækkerier og vores angreb kommer frem til gode chancer.

Træls for os, så kommer vi to gange i undertal på næsten ingen tid, og desværre så lykkedes det Viborg at score i deres 5. og sidste powerplay til 2-2, som også bliver kampens stilling.

Kort sagt: En herrefight i en damekamp. 1 point til hvert hold. 7 udvisninger heraf 5 til os. Viborg, vi ses igen d. 4. januar.

Kamphændelser
7:23    2 min. Lise Jørgensen
15:47  Mål Viborg Saints 1-0
19:40  2 min. Gitte Seerup

23:52  2 min. Viborg Saints
24:39  Mål Fie Carlsson (ass. Anne Skov) 1-1
27:59  2 min. Fie Carlsson
36:39  2 min. Viborg Saints
39:48  Mål Liena Krastina (uass.) 1-2

51:58  2 min. Pia Tolstrup
54:37  2 min. Liena Krastina
55:42  Mål Viborg Saints 2-2
59:19  Timeout ÅFK

Kampens bedste ÅFK'er blev Marie Zwergius.

Skriv et svar