Herrerækken i årets MBC.

Som alt andet har herreturneringen i år også haft vokseværk. Således er turneringen udvidet fra 16 til 24 hold, hvilket har givet flere ”nye” hold mulighed for deltagelse.
De mange hold har samtidig gjort rækken nærmest umulig at overskue. Hvem er favoritter, hvem kommer for at tage pokalen med hjem og hvem kommer bare for at have det sjovt?

Årets felt ser således ud:
Balkan Boys, Benløse FC, Benløse FC2, Bjerre Millenium 2000, Carlshamns IBK, Esbjerg Sharks, FC Outlaws, FC Outlaws2, FF København, Frederikshavn Bulldogs, Herning FC, Hørsholm FK, LS Devils, Lyngby FF, NIH Allstarz, Skanderborg Real Killerbies, Sola/Grannes IBK, Sunds Seahawks, Team Århus Floorball, FC TF, Vanløse Floorball, ÅFS og ÅFS2.
Desværre har AaB måttet melde afbud. Vi arbejder hårdt på at finde en afløser på både herre- og damesiden.

Som favoritter må man naturligvis nævne Outlaws 1. Selv om de skulle stille op uden de absolutte stjerner, har de et fantastisk hold godt besat på alle pladser. Blandt favoritterne må man også nævne Bulldogs, som senest gjorde sig flot bemærket i slutspillet. De lokale hold fra ÅFS1 og sidste års vinder TÅF gør det som regel også godt i MBC, og i stærkeste opstilling må de også nævnes blandt kandidaterne til en topplacering. Hørsholm gør det per tradition godt og efter to finalenederlag i træk, er de helt sikkert opsatte på sejr!
De store ubekendte er årets udenlandske islæt fra Norge og Sverige. Sola/Grannes IBK fra Norge spiller i 1. division vest, mens Carlshamns IBK for nyligt er rykket op i den svenske 2. division. Blandt de tre fusionshold Balkan Boys(en samling af spillere fra København og omegn), FC TF(samlet af sidste års topscorer Jens Gylling) og NIH Allstarz(et mix af spillere med relation til Nordjyllands Idrætshøjskole) kunne man også håbe på en postitiv overraskelse.
Derudover skal det blive spændende at følge Herning, som på trods af nedrykning efter sigende er på vej mod bedre tider, og nyoprykkerne til 1. div. øst fra Ledøje-Smørum, som vel ikke har tabt en kamp i år. Hold som Benløse og Sunds har efter denne sæson noget, som skal revancheres, og de vil nok også levere nogle interessante resultater.
Blandt holdene, som får det svært i år, finder vi et par af 2.-holdene, samt Skanderborg, Bjerre og Lyngby, som nok skal få noget at se til i alle kampene. Men på 2*15 minutter kan alt ske, så mon ikke det skal lykkes dem at drille de bedste et par gange eller tre.

I Århus ser vi med spænding frem til de mange kampe i Danmarks største floorballstævne MBC’04.
Vel mødt!

Skriv et svar