Herrerne åbner ligaen på hjemmebane lørdag

TST danner lørdag rammen om sæsonpremieren for herreligaholdet, der tager imod BFC Vendsyssel Hot Shots fra Brønderslev.

Gæsterne er en af landets traditionsklubber med en lang række DM-medaljer i skabet, og igen i år melder BFC en ambitiøs målsætning om finale ud. Efter sidste års fjerdeplads er holdet blevet forandret på mange pladser og har hentet stærke landsholdsaktuelle spillere samt to unge svenske profiler. Så der umiddelbart ingen tvivl, om nordjyderne har materiale, der retfærdiggør ambitionerne.

ÅFK står overfor en spændende sæson med mange nye spillere og et nyt trænerteam, så holdet går vel ind i sæsonen som ligaens ”dark horse”. Forsæsonen har budt på fornuftige resultater og spil i træningskampene, men lørdag gælder det for alvor i en svær åbningskamp.

ÅFK’s nye svenske trænere Magnus Forsberg udtaler:

– Endelig er det tid til sæsonpremieren! Dette har vi gået og ventet på et godt stykke tid nu, og i morgen gælder det. Vi får besøg af Hot Shots, et hold som altid har som mål at nå finalen, så det bliver en hård kamp for os. Vi mødtes tidligere i forsæsonen, hvor vi først vandt 13-3 og siden tabte 3-9. Men meget er sket siden hen, og jeg tror, at vi kan forvente os en rigtig god kamp med frem for alt meget vilje og kamp.

Kampen spilles i TST Aktivcenter lørdag den 20. september kl. 16:00 – kom og støt ÅFK i jagten på en overraskelse.

Skriv et svar