Hjemmestævne med fuldt program

Dagens program ser ud som følger:

11.00: 1. herrer – Svenstrup (1.div)
13.30: 2. herrer – Horsens (3. div)
15.30: 1. damer – AaB (Unihoc liga)
18.00: 2. damer – Viborg (1. div)

I dagens første kamp skal 1. herrerne op mod divisions tophold, Svenstrup. De 2 hold har mødt hinanden tidligere og her blev det til en snævert 5-4 nederlag til ÅFK på udebane. I en 1. division med mange tætte opgør, er der derfor endnu engang lagt op til en spændende kamp.

2. herrerne er oppe mod Horsens i deres kamp. Her skal specielt det gamle koryfæ (hvis man kan være det i så ung en alder?), Anders Lovén, bydes velkommen og forhåbentlig sendes retur uden point til kontoen. Vi er sikre på at der er tændt lidt ekstra godt op i ÅFK gryden for hans skyld.

Kl. 15.30 løber ÅFK 1. damer på banen til kamp mod rivalerne fra AaB. Hjemmeholdet vil formentlig gerne revancere sig ovenpå det skuffende pokalsemifinalenederlag til Rødovre, og det må gerne gå ud over dagens modstander.

Rosinen i pølseenden er klubbens pt. eneste førehold: 2. dame. Efter en flot sejr over TÅF har holdet lagt sig i spidsen af 1. div (dog med en kamp mindre end nummer 2, Herning). Placeringen skal forsvares mod et altid konstant spillende Viborg hold.

Husk at caféen er lukket, så medbring selv mad og drikke eller besøg Fakta lige overfor TST.

Skriv et svar