Højt niveau og mange mål i Aalborg

Torsdag aften tog liga-damerne turen til Aalborg for at spille en af de der halvtrælse hverdagskampe. De, efter tidspunktet, ret mange tilskuerere blev dog vidner til alt andet en halvtrælst floorball – faktisk blev det en floorball opvisning på højeste niveau.

AaB og ÅFK har længe kæmpet som to af landets bedste hold, og der var derfor lagt op til en tæt kamp. ÅFK har før haft det rigtig svært på AaB’s gulv og har haft svært ved at få bolden ind bag ved Sara Lund.

Kampen startede da også med, at AaB kom foran efter små fem minutter. Et flot gennemspillet mål ned af siden og en hård tværpasning.

Små fem minutter efter scorer AaB igen – dog i eget mål, og stillingen er dermed helt lige igen. Et hal.vt minut senere begynder en hidtil uset ÅFK opvisning. På fem minutter bliver der scoret fem mål! Og hvilke mål! Opspillene var lige til play-booken, assisterne lå lige i bladene og målene blev sat helt perfekt. Julie og Jasmin stod for hver to mål og Helander satte en enkelt i perioden. Allerede her vælgte AaB at tage deres time-out.

Anden periode blev på målsiden noget mere rolig.  Begge hold fik en udvisning, men ingen formåede at udnytte det. Halvvejs i perioden ville Filippa dog gerne lige være med, og satte et fint mål med assist fra Julie. Kort efter fik AaB et straffe, som Carina satte sikkert.  Stillingen efter anden periode var derfor 2-7.

I periodepausen var ÅFK enige om, at den store tålmodighed og de gode beslutninger som havde præget første periode skulle findes frem igen til tredie periode.

Spillet begyndte igen at flyde rigtig fint og tredje periode bød endnu engang på gode opspil, lækre detaljer og flotte mål. AaB fik en dobbelt udvisning – først for hårdt spil og derefter for protester. Her fik powerplayet scoret i 5-3. Efter perioden stod der 2-13 på måltavlen – et helt uhørt resultat, som ingen havde regnet med.

ÅFKs damer spillede flot floorball i 60 minutter – og på dagen var der simpelthen klasseforskel på de to hold. Vi kan håbe, at sådan en kamp giver de blå endnu mere tro på, at hvis der trænes igennem, kæmpes og spilles op til holdets bedste, så er målet om guld inden for rækkevidde!

WOM blev delt mellem  Helander og Filippa, der gennem hele kampen viste stort overblik, spilleglæde og effektivitet!

Point:
Maria Helander: 2+4
K: 2+2
Filippa: 2+1
Julie Perto:  2+0
Jasmin: 2+0
Nicoline: 1+0
Thea: 1+0
Yessika: 0+1
Fie: 2 min