Hul på boblen.

Onsdag den 4. december skulle ÅFS 2 spille kamp mod ærkefjenderne fra ÅFS 3. Kodt sagt var en sejr absolut minimum og en storsejr ville være yderst velkommen.

Oplægget var således at spille lidt mere offensivt end vi normalt havde spillet gennem gennem de sidste par kampe. Nu var det nemlig os der havde bedst boldkontrol og det skulle udnyttes ved at sætte et så højt tempo som vi kunne – i håbet om at tredieholdet ville tabe mange bolde på den konto.

1. periode startede ret dårligt for 2. holdet, da debutanten Tommy Mosegård efter 1 min. lægger en dårlig aflevering til målmanden Kristian Lange. ÅFS 3 er lynhurtige til at udnytte situationen og bringe sig på 1-0. Derefter var Tommy spillet varm og så stoppede festen for ÅFS 3's angribere, som ikke fik en mm mere foræret. Resten af perioden forløb efter planen bortset fra at James viste sand målmandsakrobatik og brugte ben og tæer som en anden bruger arme og hænder. Han kunne dog ikke forhindre hverken pointmaskinen Lasse Bøgh eller spielmeister Bent Sortkjær i at hamre en kasse ind. Efter 1. min sad 2. holdet totalt på perioden – som vi – pga. James – kun vandt 1-2.

I 2. periode kom ÅFS 3 meget længere frem på banen og det ødelagde ÅFS 2's opspil – Anden periode blev derfor en lidt rodet affære med kontrachancer til begge hold. Til al held havde Kristian Lange i målet – endnu en debutant – fået skruet hænderne rigtigt på, og med usvigelig sikkerhed tog han sig af de forsøg som ÅFS 3 sendte afsted mod ham. I den anden ende var både Laust og Anders oppe imod ren magi – James tog bolde som… ja det var for vildt. 0-0 i denne periode.

Op til 3. periode fik spillerne lidt råd om hvorledes vi kunne få styr på vores opspil igen – evt. ved at tage målmanden med i spillet og ved at wings skulle være mere målsøgende når opspillet var undervejs. Men ellers skulle spillerne bare fortsætte stilen – på et tidspunkt måtte vi da få hul på boblen.
Det fik vi i tredie periode, hvor Bent Sortkjær åbnede scoringen til 1-3, efterfulgt af et ægte hattrick af Lasse Bøgh så stillingen pludselig var 1-6. Spektakulært. Den indskiftede center Jon Hadsund kunne til sidst afslutte festen med et hårdt skud langt ude fra til slutstillingen 1-7.

Godt gået drenge. 0-5 i sidste periode mod et ikke ueffent trediehold, der talte profiler som Nikolaj Rønnow, Karsten Hinge, Torben Pedersen og Arne Lauritzen.

Kampen bedste spiller denne gang blev Lasse Bøgh som endnu engang beviste hvor usandsynlig giftig han er, og denne gang var det netop angrebsspillet som skulle levere varen. Godt gået Lasse og en fortjent bamse til dig. Alle spillede dog en fortræffelig kamp og vi ser frem til endnu et møde den 13. januar.

Skriv et svar