Hvorfor spilles floorball over 3 perioder?

Svar: En floorballkamp varer 3 perioder, fordi ÅFS 1. dame skal have tid til at komme op i omdrejninger og i sidste ende vinde kampen.

Der var ikke meget der lugtede af point til ÅFS damerne efter 1. periode af søndagens kamp mod AaB. På tavlen stod der 2-2, hvilket trods alt vidnede om at ÅFS’erne fortsat hang på, selvom AaB kom foran både 1-0 og 2-1. AaB spillede flot og kom frem til mange gode chancer, mens ÅFS spillet var noget mere usikkert og tøvende.

I 2. periode lod det til at ÅFS’erne stille og roligt vågnede op til dåd, og i et langt øjeblik lod det da også til at de chokstartede perioden med et mål til 2-3. Alle på nær dommerne troede der var mål, men med ÅFS øjne blev det desværre underkendt – frislag til AaB i stedet. Selvom århusianerne spillede langt bedre og kom frem til flere chancer, så var AaB konstant en trussel på kontra. I en ret kontant spillet kamp røg ÅFS’erne endvidere ind i en række udvisninger, der gjorde livet på banen i Ålborg en smule sværere. Et velspillende undertal holdte dog godt stand mod det tålmodigt spillende AaB powerplay. Trods en godkendt indsats i perioden blev det til endnu et kontramål til AaB inden pausen – 3-2.

Som det fremgår af overskrift og manchet, så er 3. periode til for at ÅFS kan sætte sig på sejren. Det så ellers temmelig sort ud, da AaB i powerplay satte en flot scoring ind til 4-2. Herefter lod det dog til at en vis herre tog sit tag i ÅFS'erne og med 5 mål satte de en imponerende slutspurt ind og sikrede sig dermed, hvad der på papiret ligner en sikker sejr på 4-7, men i realiteten slet ikke var så sikker endda.

Point – ÅFS:
Mette Milling 2+0
Trine Refsgaard 2+0
Marie Louise Tøttrup 2+0
Stine Lausten 1+0
Henriette Pasgaard 0+1
Cecilia Garibaldi 0+1

Skriv et svar