Hvorfor varer en floorballkamp 3 perioder? – part II

Lokalopgør mod Team Århus har, med enkelte undtagelser, altid haft en tendens til at blive lidt for spændende. Weekendens kamp mellem de to Århus hold var ingen undtagelse, selvom det i Frysehuset 2 ikke lod til at hjemmeholdet havde lagt noget som helst i kakkelovnen til ÅFS besøget…

Efter en 1. periode hvor ÅFS damerne var mere eller mindre altdominerende stod der på forunderlig vis 1-0 til hjemmeholdet fra Team Århus. Selvom ÅFS spillet ikke gled eller sprudlede, så var der gode takter og chancer nok til en solid føring, men kvaliteten i afslutningerne manglede.

Kampens 2. periode blev en rodet affære, hvor ingen af holdene formåede at spille floorball. Eneste ’underholdning’ for publikum var lyden af stribevis af slag på stav, der effektivt ødelagde et hvert forsøg på at spille poleret floorball.

3. periode har i denne sæson været en vigtig periode for ÅFS og denne gang var ingen undtagelse. Spillet sad meget bedre, bolden blev sluppet hurtigere og der var langt større bevægelse. Perioden var dog godt halvvejs inden det endelig lykkedes ÅFS’erne at komme på måltavlen, da Annika Vatnhamar på en lang bold fra Malin Lantz satte bolden i nettet. Blot 3 minutter efter hev ÅFS’erne alle 3 point over på deres banehalvdel, da et frislag på hjørnekrydset blev omsat til mål. ÅFS havde chancer til mere, men lykkedes ikke. Mod slutningen tog Team Århus keeperen ud og fik i det sidste minut etableret et pres – dog uden at blive rigtig farlige, og de 3 point endte dermed fortjent på ÅFS kontoen.

Point – ÅFS:
Annika Vatnhamar: 1+0
Mai Nelson: 1+0
Malin Lantz: 0+1
Marie Louise Tøttrup: 0+1

Skriv et svar