Hvornår står lykken den kække bi?

Måske netop derfor var kampens to første perioder en smule nervøse men tilgengæld ganske jævnbyrdige med mange chancer i begge ender. Bulldogs havde først held til at udnytte deres og kom på 2-0 tidligt i 1.periode inden Malin Lantz og Marie Louise Tøttrup udlignede for ÅFS. Mod slutningen af 2.periode overtog ÅFS mere og mere af spillet og havde chancer nok til at skabe sig et komfortabelt hul inden sidste periode. Skarpheden bliver desværre nok fortsat et fokuspunkt i kommende træninger:)

I kampens afgørende periode kom Bulldogs bedst ud af starthullerne mens hjemmeholdet lavede lidt for mange tekniske fejl og derfor ikke kunne få spillet til at hænge sammen. Bulldogs kom naturligt nok på 3-2 inden ÅFS så småt som perioden skred frem fik pasningerne til at sidde og dermed lagt et godt tryk på udeholdet. Kampene mod Outlaws og AaB havde desværre vist at mange chancer ikke altid er nok for ÅFS og glæden var derfor stor da én af dagens bedste blå Sanne Liltorp med godt 4 minutter igen fik udlignet til 3-3 efter et klumpspil foran mål. Glæden varede dog kort da dommeren bag mål fløjtede for fod i feltet og tildelte et frislag – til ÅFS. Grotesk situation hvor en fordelsregel eller som minimum et straffeslag havde været på sin plads. Selvom ÅFS de sidste minutter kæmpede anført af en hårdtarbejdende Maria Helander Søndergård endte denne brøler i sidste ende med at koste hjemmeholdet det ene point. Af mindre betydning var det derfor at Bulldogs cementerede 4-2 sejren i tomt mål med knap 15 sekunder igen.

Nok engang måtte ÅFS sande at de havde tabt en jævnbyrdig kamp pga. små marginaler. Krise? Til det siger cheftræner Bartels: “Vi må selvfølgelig ikke male fanden på væggen. Som kampene mod FCO, AaB og Bulldogs forløb kunne vi ligeså godt have fået 12 point efter jul. Vi har haft en del tilfældigheder imod os og de kan være svære at påvirke som spiller. Til gengæld har vi ikke været gode nok til at udnytte vores chancer og har i de seneste 3 vigtige kampe haft alvorlige deffensive koncentrationskiks – især i 3.periode. Det kan vi selv påvirke og det er selvfølgelig her vi skal lægge træningsfokus. Derudover skal trænerteamet også i tænkeboks, vores kampcoaching har været utilstrækkelig i 3.periode og vi må finde på nye metoder for at få det maksimale ud af flokken.”

Søndag skal ÅFS på nok en vanskelig opgave når pigerne skal et smut til Outlaws.

Skriv et svar