Igen spillemæssig fremgang for ÅFS

Onsdag aften tog ÅFS imod ÅEF i ÅFS Centret til sæsonens anden indbyrdes opgør. Forrige kamp var endt med en 11-3 sejr til ÅEF. Dette resultat var hjemmeholdet indstillet på at kæmpe hårdt for at forbedre.
Som kampen udviklede sig blev det hurtigt klart at ÅFS havde fået det rigtige ben ud af sengen og havde særdeles godt fast i forsvaret. ÅFS kæmpede som besatte og gav alt hvad man kunne i alle nærkampe. ÅEF havde svært ved at spille sig frem til åbne muligheder og hver gang det lykkedes tog Jakob Skjerning godt fra i målet.
I den anden ende havde ÅFS dog også mere end svært ved at spille sig frem til åbne chancer og led under manglede skarphed og koldblodighed når det lykkedes. Især i midten af 3.periode havde ÅFS flere store chancer men formåede desværre ikke at passere en velspillende Morten Fryland mere end én enkelt gang. Århus Elite vandt derfor kampen med 3-1 (0-1; 0-1; 1-1), det enlige ÅFS-mål blev scoret af Anders Brøns.
Kampen fik i øvrigt en lidt kedelig afslutning da Christian Engelsen og Lars Erik Bartels begge blev præsenteret for det røde kort med blot 4 sekunder igen.

Kampen viste at ÅFS i alle tre kæder nu har akklimatiseret sig til det høje tempo men afslørede også at der fortsat er meget at arbejde med offensivt før der kommer point på kontoen. Forhåbentligt kommer det allerede lørdag i Frederikshavn når Outlaws er på programmet.

Tilskuere: ca. 70

Skriv et svar